Vilassar Ràdio ha estat realitzant entrevistes als representants de totes les formacions polítiques amb representació al consistori per parlar sobre la situació política al nostre municipi. Amb una moció de censura que penja sobre l’alcalde, Damià del Clot, i amb els pressupostos no aprovats el panorama és complex i incert: els partits de l’oposició han de presentar un nou candidat o candidata a l’alcaldia per a la propera plenària d’aquest mes de febrer. Des d’aquesta casa hem volgut saber com està tot aquest procés, i hem parlat amb tots els protagonistes, que ens han fet una anàlisi de l’actual situació política. Avui donarem un cop d’ull als titulars més destacats que han donat aquestes entrevistes Comencem

La vilassarenca Steffi Mallebrein serà, aquest dijous, des de dos quarts de set de la tarda a les 8 del vespre a la Llibreria Índex de Vilassar de Mar per signar exemplars del seu primer llibre “Mi vida con el bicho, superar el cáncer de mama”. Un autèntic quadern de bitàcola en el qual l’escriptora de Vilassar de Mar explica tot el procés, tots els sentiments, totes les proves mèdiques que comporten patir primer i, afortunadament, superar després un doble càncer de pit. Un llibre absolutament recomanable per a tothom. Dones i homes.

Endesa avisa d’un tall de llum per treballs de manteniment i millora de la xarxa de distribució per demà. De 10:30 a 12:00 del matí, a l’avinguda del Progrés i al carrer de la Volta dels Garrofers. Per a més informació, pots trucar al 800 760 706.

La setmana passada es va reunir el Consell d’Infants de Vilassar de Mar amb l’objectiu d’escollir un projecte que puguin portar a terme els infants del poble durant aquest any per fer avançar Vilassar de Mar en els objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides . T’explicarem les propostes hi ha sobre la taula.

En la recta final del nostre informatiu t’explicarem que demà, l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya farà atenció telemàtica a Mataró. Les visites s’atendran per videotrucada o telefònicament i cal demanar cita trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu a sindic@sindic.cat