L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha comprat, per un import de mig milió d’euros, l’antic local del Casinet, on fins fa poc hi havia l’oficina de La Caixa de la Plaça de l’Ajuntament, per destinar-lo a la prestació de serveis per a la ciutadania. Es convertirà en la nova oficina d’Atenció Ciutadana del nostre consistori. Damià del Clot, alcalde de Vilassar de Mar, ens explicarà en els propers minuts les tres raons principals de l’adquisició del nou equipament.

Vols formar part d’una comunitat educadora? Ets estudiant, professional o professor o professora i vols explicar les teves experiències personals i laborals a l’alumnat de 4rt d’ESO? L’Ajuntament de Vilassar de Mar, en el marc de les jornades Orienta’t, busca voluntaris per participar en espais de conversa que es faran, de manera telemàtica, els dies 23 i 25 de març al matí.

La vilassarenca Raquel Zamora, número 20 a les llistes de Primàries per a les eleccions al Parlament de Catalunya del passat 14 de febrer, ens valora com ha estat la seva experiència. Ens explicarà perquè es va enrolar en aquest moviment transversal ciutadà i ens resumeix que els dos grans objectius de la seva formació són la DUI i la regeneració de democràtica.

La secció mensual de consum del magazine matinal d’aquesta casa, el “Parlant de tot”, ha centrat la seva atenció, en l’edició de febrer,  en un problema que comença a ser greu, el sobreendeutament de les famílies, promogut per l’actual difícil situació econòmica.

En la recta final del nostre informatiu t’explicarem que ahir al vespre, a partir de les set de la tarda, una mica més d’un centenar de vilassarencs i vilassarenques es van aplegar a la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar per protestar per la detenció del raper lleidatà Pablo Hasél.