La tradicional Ruta de Diorames, que l’Associació de Pessebristes de Vilassar de Mar ha repartit per diferents establiments del nostre municipi vinculats a Vilassar Comerç, està funcionant a ple rendiment. Josep Rivas, president de l’Associació de Pessebristes, vol aclarir que hi ha dos concursos diferents que pengen de la mateixa proposta. Un de Vilassar Comerç i un de l’Associació de Pessebristes. Amb premis diferents per a cadascun. Vilassar Ràdio emetrà aquest dijous 17 de desembre, a les 19 hores, la sessió plenària ordinària de l’Ajuntament, que se celebrarà de manera telemàtica, a través de videoconferència.

El regidor d’Urbanisme, Àngel Font, i diversos tècnics del Departament de Serveis Terrorials de  l’Ajuntament han mantingut recentment una reunió amb la sub-directora general de Política Marítima, Control i Formació de la Generalitat de Catalunya, Rosario Allué, per a intercanviar informació sobre la situació del front marítim de Vilassar de Mar i els diferents projectes en els que treballa el consistori. El regidor d’urbanisme Àngel Font valora avui al nostre espai aquesta reunió.

Amics de la Sardana ha comunicat que ha quedat  suspès el  XIIIè Concert de Tardor, titulat “Estils contrastats”  en què havia d’actuar la Cobla Sabadell. El concert s’havia de celebrar a l’octubre a l’Ateneu i es va ajornar per diumenge que ve a la Sala Maria Roser Carrau. No podrà fer-se degut a les mesures de restricció per l’actual evolució de la situació de pandèmia.

Un any més, la Regidoria de Joventut posa en marxa una sala d’estudi perquè els estudiants puguin preparar la temporada d’exàmens. El servei, que compta amb WiFi gratuït, es prestarà a l’equipament juvenil de can Jorba (carrer Santa Eulàlia, 140), del 12 de desembre al 28 de gener de 2021, de dilluns a dijous de 16 a 21h. Els dissabtes i diumenges, la sala estarà disponible de 10 a 14h i de 16 a 21h. Per a accedir-hi, s’haurà de reservar plaça a través de l’app VdM  i respectar totes les mesures sanitàries vigents.

Segons han informat el portal Capgros.com i El Periódico de Catalunya, la Policia Local de Mataró s’ha quedat sense torn de nit les nits de divendres a dissabte, dissabte a diumenge i diumenge a dilluns. El servei es va derivar als Mossos d’Esquadra i al telèfon d’emergències 112.  El consistori va assegurar ahir en roda de premsa  que els torns de nit tenen prou efectius assignats, fins i tot per complir eventuals absències si aquestes no són generalitzades. L’Ajuntament insisteix que la situación viscuda no està deguda a un problema de planificació, sinó a una qüestió sobrevinguda: l’encadenament de baixes mèdiques i d’indisposicions. L’Ajuntament ha explicat que l’alcalde David Bote ha signat un decret amb quatre accions que planteja obrir un expedient informatiu per depurar responsabilitats:  garantir que es cobreixin els serveis mínims dels torns de nit; analitzar la salut laboral de la plantilla davant l’acumulació de baixes,i i determinar les causes de l’absentisme

(Foto: imatge d’arxiu)