Lliurament dels premis de l’11 Concurs Escolar del GOVI

El passat divendres 11 de juny al vespre es van lliurar a la Biblioteca de Vilassar de Mar els premis de l’11è Concurs escolar de dibuix organitzat pel Grup d’Opinió de Vilassar de Mar. El certamen està adreçat als alumnes de primària (de 1r a 6è). Enguany s‘han rebut 747 dibuixos d’alumnes de les escoles Vaixell Burriac, Pérez Sala, Franciscanes i Pla de l’Avellà. El tema d’enguany ha estat “Vilassar de Mar contagia solidaritat amb els més desfavorits”.

Transmissió aquest dijous del ple ordinari

El ple de l’Ajuntament de Vilassar de Mar se celebrarà aquest dijous, a les set del vespre, a través de videoconferència. Com sempre, la podrà seguir en directe per Vilassar Ràdio (98.1FM o vilassarradio.cat) i pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.


Incidència Covid a Vilassar de Mar
Com cada dia hem parlat de l’afectació de la Covid al nostre poble, amb les dades facilitades per Departament de Salut i que cada dia actualitzem

Xerrada sobre els tresors de la llengua catalana, amb Màrius Serra

Aquest dimarts, a partir de les 6 de la tarda, l’Aula d’Extensió Universitària organitza un acte presencial (amb aforament limitat) i online. La Sala Carrau acull la xerrada “Els tresors de la llengua” a càrrec de Màrius Serra i Roig, escriptor, periodista i enigmista català. L’aforament és limitat i serà retransmès en directe per la plataforma Zoom.

Preinscripcions per al proper curs, a l’Escola d’Adults Els Ametllers

Fins el proper dimarts 29 de juny, són obertes les preinscripcions presencials a l’Escola Municipal d’Adults per al proper curs. S’oferten cursos d’anglès, alfabetització, lectura… Atenció a l’horari d’atenció al públic. Del 14 al 21 de juny, de 4 a 8 del vespre i els dies 22, 23, 28 i 29 de juny, el torn és matinal. De 10 del matí a 2 de la tarda.

Visitem NeuroPremià, amb Francesc Vélez Coneixem NeuroPremià a través de Francesc Vélez, voluntari vilassarenc d’aquesta entitat. Es tracta d’una associació sense ànim de lucre que té com objectiu ajudar als afectats per malalties neuro degeneratives a superar les seqüeles negatives neurològiques produïdes per Dany Cerebral Adquirit .

Predicció del temps
Predicció metereològica, amb Joaquim Serra