El regidor del PSC a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Quico Zamora, és el segon convidat de les rondes d’entrevistes que estem fent aquests dies, des d’aquesta casa, per substituir la nostra tertúlia política que no podem realitzar per les condicions de pandèmia. Amb el portaveu de la formació de la rosa repassarem la gestió de la Covid 19 a Vilassar de Mar. Es mostra molt crític. Comencem.

T’hem d’informar, a continuació, d’una bretolada. Poques hores després d’haver-se instal·lat, a la plaça de l’Ajuntament, un dels plafons gegants de la campanya municipal “No et facis viral”, que promou el nostre consistori per fomentar la lluita contra l’expansió del coronavirus, la instal·lació ha aparegut malmesa amb pintades i estrips en les quatre cares de la torreta. La campanya pretén conscienciar sobre l’ús de la mascareta o la responsabilitat en les reunions socials i la podem veure en diferents cartells en els principals carrers de Vilassar de Mar.

Vilassar Comerç organitza un concurs d’aparadors per Sant Jordi, que va començar el passat divendres 9 d’abril i que s’allargarà fins el proper dimarts, en el qual hi participen 30 establiments del nostre municipi associats a aquesta entitat. Els vilassarencs i vilassarenques que participin en aquesta ruta hauran de segellar en cada establiment el díptic que els oferiran i hauran de votar l’aparador que més els hagi agradat de tots el que hagin visitat. L’objectiu? participar en un sorteig amb importants premis

L’entitat cultural vilassarenca Amics de la Sardana acaba d’ editar la seva revista anual. “Memòria 2020” és un recull de reportatges i fotografies sobre l’activitat sardanista, que es va veure interrompuda per l’esclat de la pandèmia del coronavirus. Avui estarà amb nosaltres Margarida Vernetta per parlar-nos sobre aquesta revista i sobre el concert-audició sardanes, amb motiu de Sant Jordi que organitza diumenge a les 12 a la plaça de l’Ajuntament amb la Cobla Lluïsos de Taradell.

En la recta final del nostre informatiu, t’explicarem que l’Ajuntament del Masnou és un dels patrocinadors de l’aventura solidària que duran a terme dos joves del municipi, Araceli Morand i Chris Martin, que participaran a la Uniraid que se celebrarà la propera tardor.