Aquest passat diumenge a la una del migdia, va acabar el termini de votacions per als Pressupostos Participatius 2020. Recordem que l’Ajuntament de Vilassar de Mar destina 150.000 euros de l’erari municipal a aquelles propostes, sorgides de la ciutadania i sotmeses a votació popular, que divideix en dos capítols. El de serveis (va guanyar augmentar la seguretat als passos de vianants) i el d’inversions: la proposta vencedora va ser replantar arbres i vegetació a Vilassar de Mar. Ho repassarem tot seguit.

Ja ens podem moure per tot Catalunya, segons ha dictaminat el Procicat. Des d’avui, ja no hi ha confinament comarcal . Però, compte, perquè només ens podrem desplaçar amb el nostre grup bombolla de convivència. I ho haurem d’acreditar. Com? Ara t’ho explicarem i repassarem, també, tot el que es pot fer a casa nostra després que el Procicat relaxés les mesures per combatre la SARS COV 2.

Tenim, a les nostres mans, el llibre, acabat de sortir del forn, que porta per títol “Dones poetes de la Maresma”. Un document escrit, a quatre mans, per Emilia Illamola i la Queral Mortos, editat per Voliana Edicions. Ho volem saber tot d’aquest treball i per això els hi donem veu en els propers minuts.

La Unió Esportiva Vilassar es va complicar, ahir, les opcions d’optar a la fase d’ascens del Subgrup B del Grup 5è de la Tercera Divisió després de la severa derrota que es van endur els blanc-i-vermells, al Xevi Ramon, davant de l’Horta caient per 0 gols a tres. El Banyoles, cuer, pagarà, de ben segur, els plats trencats de la derrota dels homes de Peque el proper cap de setmana.

En la recta final del nostre informatiu, t’explicarem que fins el divendres 26 de març, al carrer Jaume Ibran, numero 10, de Mataró pots contemplar l’explosió cromàtica i poderosa de l’artista David N’Dongo que exposa la seva col·lecció “El arte no tiene fin“. És una actuació més que s’emmarca dins del programa artístic, educatiu i comunitari per a la salut mental, Alterate del qual ja n’hem parlat força en aquest informatiu.