Aquest passat divendres, el magazine matinal “Parlant de tot” va emetre una edició especial dedicada monogràficament al coronavirus des de l’Hospital de Mataró, centre de referència de la nostra comarca en la lluita contra la Covid 19, just en el dia en el qual es complien nou mesos des del primer estat d’alarma. A l’espai van intervenir  diferents convidats que ens van explicar, de   primera mà, les seves experiències en la lluita contra la covid 19, i es van  emocionar recordant els moments molt durs que els va tocar viure .

Des de l’11 de desembre, les nenes i els nens de Vilassar de Mar poden dipositar les seves cartes als Reis d’Orient en quatre bústies repartides pel poble. Aquestes bústies ‘reals’, que estan situades a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, al Mercat Municipal de Vilassar de Mar, al Museu Enric Monjo i la Biblioteca ludoteca Tucutuc, recullen les peticions nadalenques dels infants del poble fins al 5 de gener.

Per segon any consecutiu, la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha contractat un tractament d’endoteràpia per prevenir la plaga de processionària del pi de l’arbrat públic. El tractament, el cost del qual és de 17.553,42 euros (IVA inclòs), s’aplicarà a la tots els pins (213) i cedres (14) que són competència municipal

Aquest cap de setmana, la Unió Esportiva Vilassar rebrà al Banyoles amb la voluntat d’assolir la tercera victòria consecutiva en el grup B del Grup Cinquè de la Tercera Divisió. Els homes de Peque sembla que s’han tret la son de les orelles i ja sumen cinc jornades seguides sense perdre. Tres empats i dos triomfs, el darrer, davant de l’Horta que prepara l’exblaugrana Victor Valdés. Els blanc-i-vermells es van imposar per dos gols a tres al Feliu i Codina.