‘Crònica’ 14.10.2020

Ahir, en aquest informatiu, us explicàvem que, de moment, el mercat ambulant dels dijous de Vilassar de Mar seguirà, com a mínim fins a finals d’any, a la nova ubicació, de l’Avd Eduard Ferrés. Un espai nou, més ventilat, i que es va adoptar com a solució un cop ens van anar desconfinant. Avui, volem saber l’opinió dels paradistes. Per a ells, el nous emplaçament és millor, reconeixen que les vendes s’han incrementat un 30% i desitjarien seguir en aquesta localització.

Seguint les recomanacions del Govern de la Generalitat en les quals es demana que, en la mesura del possible, s’aposti pel teletreball, els periodistes i tècnics de Vilassar Ràdio restarem en els nostres domicilis, a partir del proper dilluns19 d’octubre, i durant 15 dies. Farem, com diem nosaltres, radio-tele-treball

El passat dijous, el programa de Ràdio Sant Cugat, El Club dels Bolats, en el qual hi té una participació més que activa el vilassarenc Quim llisorgas, va obtenir una merescudíssima Menció de Qualitat als Premis Ràdio Associació de Catalunya. El Club dels Bolats s’ha emès per Vilassar Ràdio

Vilassar de Noir, el festival de Literatura i cinema negre de Vilassar de Mar se celebrarà, al nostre municipi, del 23 al 25 d’octubre respectant totes les mesures de seguretat i amb aforaments limitats. Ja coneixem el programa per aquesta cinquena edició que detallem a “Crònica”.

En pàgina esportiva explicarem que La UFEC, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, ha anunciat que l’esport català aturarà les seves competicions no professionals durant 15 dies. Així, totes les lligues federades, escolars o privades no es disputaran durant els dos propers cap de setmana com a mesura per contenir els rebrots de coronavirus.

Pel que fa a la información comarcal, i entre altres informacions, us explicarem que el consistori de Premià de Mar ha instal·lat les primeres càmeres de seguretat a diversos punts del poble. En concret, dues d’elles es troben a l’estació de rodalies i altres tres s’han ubicat a la plaça d’Ernest Lluch.