Acord del  govern (ERC-Gent per VdM) i Babord en relació al Pla Director de la Bicicleta

Aquest divendres al matí el govern de Vilassar de Mar d’ERC-Gent per Vilassar de Mar ha signat un acord amb el grup municipal de Babord perquè es pugui tirar endavant el Pla Director de la Bicicleta, document que aportarà les eines necessàries per crear una xarxa pedalable dins del nucli urbà i millorar els itineraris pedalables actuals. El Pla Director de la Bicicleta es portarà a aprovació al Ple del proper dijous 20 de maig.

Aquest dissabte, presentació del llibre “ Marieta de l’ull viu”, de Maria Petit i Maria Xinxó

Acaba d’editar-se el llibre “Marieta de l’ull viu”, de Maria Petit i Maria Xinxó. L’obra presenta el testimoni del camí de superació que va haver de seguir la vilassarenca Maria Petit, després de patir un accident de trànsit als 17 anys quan conduïa la seva moto, que va provocar que es quedés cega. El llibre es presentarà dissabte 15 de maig  a Vilassar de Mar a partir de les 12 del migdia a Jardí de la Biblioteca Ernest Lluch

El 17 i 18 de maig, de 8 a 15 h, prohibit el pas al passeig Marítim entre l’espigó de Garbí i el pas de la Xinesca


El dilluns 17 i el dimarts 18 de maig, el tram de la senda del passeig Marítim entre l’espigó de Garbí i el pas soterrani de la Xinesca romandrà tallat a la circulació, des de les 8 del matí a les 3 de la tarda, per treballs de reparació i manteniment de les plataformes de les dutxes.

Incidència Covid a Vilassar de Mar

Com cada dia hem parlat de l’afectació de la Covid al nostre poble, amb les dades facilitades per Departament de Salut i que cada dia actualitzem.

Campanya solidària del Consell d’Infants

El Consell d’Infants de Vilassar de Mar va decidir, en la seva darrera sessió celebrada ahir, dur a terme de l’1 al 9 de juny la campanya solidària amb la qual recolliran diners per contribuir a reduir la pobresa i la fam al nostre poble. La decisió la van prendre en la trobada mensual del mes de maig celebrada de manera virtual i després de parlar amb Creu Roja i Càritas, les dues entitats que atenen a famílies en situació vulnerable a Vilassar de Mar.

Segon Aplec Sardanista

Aquest dissabte 15 de maig a les 7 del vespre el Parc de la Nova Cançó Catalana, ubicat al barri del Pla de l’Avellà acollirà l’Aplec de Sardanes Conjunt de Vilassar de Mar i Cabrera, amb un concert de les cobles Marinada, Lluïsos i Llobregat. Per assistir, cal inscriure’s prèviament.

Divendres 21, presentació del llibre “Al dellà de l’enlloc” de Mònica Miró Vinaixa

I per anar fent boca, us avancem que divendres de la setmana vinent, 21 de març, a les 6 de la tarda tindrà lloc al jardí de la Biblioteca Ernest Lluch, sempre que les mesures sanitàries ho permetin, la presentació del llibre “Al dellà de l’enlloc” de Mònica Miró Vinaixa. Durant l’acte intervindran tant l’autora, com la rapsoda Regina de Andrés, que presentarà el llibre. Es recitarà una selecció de poemes de l’obra. L’aforament és limitat. Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament, telefonant al 687 08 49 14.

Hoquei Vilassar
L’Hoquei Vilassar que passa per un moment molt bo de la temporada tant en l’equip de nois com en l’equip de noies.

Predicció meteorológica

Des de Meteomar, predicció de l’oratge pel que queda de dia i per al cap de setmana

Pots escoltar l’informatiu sencer aquí: