La tradicional tertúlia política de Vilassar Ràdio no es pot fer per les restriccions que dicta la pandèmia. Malgrat això, no volem deixar sense veu els representants de les diferents forces polítiques amb representació a l’Ajuntament de Vilassar de Mar i realitzem, des d’aquesta setmana, entrevistes als representants de totes les formacions polítiques a l’espai “Parlant de tot”. Avui passa, virtualment, pels nostres estudis Juan Díaz, regidor de Ciutadans. Amb el líder de la formació taronja repassarem la gestió de la pandèmia en diferents àmbits del nostre municipi. Comencem.

Des del dimarts 13 d’abril i fins el proper 12 de maig, la comunitat musulmana de Vilassar de Mar celebra Ramadà 2021. Es volem parlar amb Rachid Samadi que és el secretari de la Comunitat Musulmana vilassarenca.

Ahir, la il·lustradora Marta Bellvehí va començar a reparar el mural contra la violència masclista ubicat a l’avinguda Escultor Monjo, entre Sant Ignasi i Santa Rosa de Lima. L’obra va ser malmesa al febrer del 2020, quan va ser guixada amb unes línies i taques vermelles i el número 155.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha rebut, recentment, el distintiu Cicloturisme a Catalunya i és que la nostra comarca es promociona com a indret ideal per als amants de la bicicleta. Més de 77 rutes disponibles que pots consultar al perfil de Wikiloc del Consorci.

En la recta final del nostre informatiu, i entre altres informacions de caire comarcal, t’explicarem que a Cabrils, el servei de recollida domiciliària de mobles i trastos vells ha canviat des d’inicis d’abril i ha passat a fer-se tots els dijous.