El Banc d’Aliments de Catalunya ja ha dissenyat com serà el format del Gran Recapte d’aquest 2020 que se celebrarà entre els propers divendres 20 i dissabte 21 de novembre. Atenció, però, perquè donada la situació de pandèmia i d’emergència alimentaria, la campanya s’allargarà des del 16 de novembre al 16 de desembre. Enguany no es demana menjar, sinó un suport econòmic per a la gran quantitat de famílies que ho estan passant molt malament. A Vilassar de Mar es podran fer les donacions econòmiques en quatre punts col·laboradors. Els Condis del Mercat i del carrer de Cuba, el Mercadona i el Sorli Discau. En els propers instants xerrarem amb Nuria Massafrets, voluntària del Banc dels Aliments del Maresme.

Volem fixar, ara, la nostra mirada en el col.lectiu dels nostres avis i àvies que, fins ara, prenien part en la tertúlia radiofònica que la nostra emissora emet tots els dimarts d’11 a 12 del matí. Ara són a casa per la pandèmia. Parlarem, tot seguit, amb la conductora del programa, Joana Hernández, que ens explicarà com es troben. No els oblidem.

Oriol Contreras, responsable de l’OMIC, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, ens posa dos temes d’interès sobre la taula. Per una banda, alerta sobre l’increment de petits furts que podem patir en els nostres comptes corrents i per l’altra la necessitat d’activar la signatura electrònica. Important, en temps de pandèmia, per mantenir contacte amb les administracions.

Fins el 13 de desembre Can Bisa acull la mostra “Plasti (ficats)” de Míriam Garcia. L’exposició té l’objectiu de  conscienciar-nos sobre el greu problema de l’excés de residus plàstics que estan afectant de forma creixent el medi ambient.

Us explicarem, en la recta final d’aquest informatiu que diumenge 15 de novembre, a les 5 de la tarda i al Xevi Ramon, la Unió Esportiva Vilassar haurà de demostrar, davant el Cerdanyola, que l’empat assolit en la darrera jornada davant el Granollers (1-1 al carrer de Girona a la capital del Vallès Oriental) no va ser un miratge sinó l’inici de la remuntada.