A pocs dies per a la festivitat de Tots Sants, ens hem volgut acostar a Josep Serra, un dels productors més importants de Vilassar de Mar i de tot Catalunya en la producció de crisantems, la planta per excel·lència aquests dies. Serra explica que hi ha compàs d’espera i que les famílies volen saber, segur, si es podran visitar els cementiris i en quines condicions. Serra posa l’accent en què és un bon moment per recordar aquells que ens falten en un any en el qual, per la covid 19, moltes famílies no van poder acomiadar-se dels seus per les restriccions de la pandèmia.

Durant la matinada de dissabte a aquest diumenge passat , la Policia Local de Vilasssar de Mar va detenir tres joves que feien botelló per resistència i agressió als agents. Els fets van passar al davant de la Piscina Municipal.

Divendres passat, vam saber que tres equips de Vilassar de Mar, concretament, dos en el bàsquet i un en la Unió Esportiva, van detectar tres casos positius per coronavirus i això ha obligat a confinar jugadors i entrenadors.

Demà passat, dijous a les 19 hores, l’Ajuntament de Vilassar de Mar celebrarà, de manera telemàtica i a través de videoconferència, una nova sessió plenària ordinària. Recordem que el Ple municipal es podrà escoltar en directe per Vilassar Ràdio (98.1FM) per /http: //vilassarradio.cat/). Fins avui, els ciutadans que vulguin traslladar preguntes al ple podran fer-ho per instància a través del web de l’Ajuntament

El mercat ambulant del dijous continuarà situat, fins a finals d’any, en la ubicació provisional que està ocupant, a  l’avinguda Eduard Ferrés, per complir amb les mesures de seguretat anticovid 19. Des de l’Ajuntament han explicat que, en funció de l’evolució de la situació, creada per la pandèmia del coronavirus, es decidirà si seguirà o no en aquesta ubicació provisional. 

Metges de Catalunya convoca fins divendres vaga de facultatius a l’atenció primària de l’ICS per resoldre la “situació límit” de l’atenció primària L’Institut Català de la Salut (ICS)  considera que aquesta convocatòria no és oportuna des de cap punt de vista i al·lega que s’han complert els acords amb què es va sortir de l’anterior vaga del 2018, amb la incorporació de més de 300 professionals a jornada completa.  El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha decretat els serveis mínims les urgències d’atenció primària funcionaran al 100% durant els quatre dies de vaga, mentre que la plantilla ordinària de facultatius del primer nivell assistencial serà del 25% dimarts i dimecres  del 33% dijous i divendres, per a totes les especialitats   

En pàgina comarcal, us expliquem, entre altres informacions, que,
les entitats de Mataró ja poden inscriure’s a la segona edició de les Jornades Fent Xarxa, un espai d’aprenentatge col·laboratiu dirigit al teixit associatiu sense ànim de lucre que es durà a terme els dies 15, 16 i 17 d’octubre  .