Comunicat del govern sobre la Bressoleta de Montevideo

En l’informatiu d’ahir, donàvem veu a Cristina Fernández de Marcos, portaveu dels pares i mares de l’Escola Bressol Municipal de la Bressoleta de l’Avinguda Montevideo que ens parlava de la possibilitat que, segons ella, els havia comunicat l’Ajuntament de Vilassar de Mar d’anar derivant els infants a l’altre edifici municipal de l’Avinguda Eduard Ferrés i dedicar l’equipament del Barato a altres usos sempre relacionats amb la infància. Avui, el consistori del nostre municipi ha emès un comunicat en el qual vol deixar clar el seu posicionament. Recordem que demà, en el nostre magazine matinal, el Parlant de Tot, entrevistarem, en directe, el regidor d’Ensenyament Jordi Tapias.

Nou atac al mural contra la violència masclista

Només un mes després d’haver estat restaurat, el mural contra la violència masclista de l’avinguda Escultor Monjo ha patit una nova agressió vandàlica que, intencionadament, ha malmès el rostre de les dones representades. Davant aquesta nova agressió, l’Ajuntament ha decidit mantenir el rostre danyat de les dones del mural com a símbol de les seqüeles que pateixen les dones supervivents de violència masclista

Incidència Covid a Vilassar de Mar


Com cada dia hem parlat de l’afectació de la Covid al nostre poble, amb les dades facilitades per Departament de Salut i que cada dia actualitzem.

Enquesta al Maresme sobre l’impacte econòmic de la covid 19


Continua obert el procés participatiu impulsat pel Consell Comarcal del Maresme sobre l’impacte econòmic de la COVID a les empreses i a les famílies del Maresme. Fins demà pots participar en l’enquesta online que trobaràs al web del Consell

Escena i Llibres 23 de maig
El nou espectacle del cicle Escena i Llibres se celebrarà el diumenge 23 de maig al jardí de la Biblioteca Ernest Lluch de Vilassar de Mar a partir de les 12 del migdia, amb dansa i música.

Ha entrat en funcionament l’ Oficina Local d’ Habitatge
L’Oficina Local d’Habitatge ja està en marxa.Dona informació i assessorament en matèria d’ajuts a l’accés a l’habitatge, de rehabilitació d’habitatges, d’ajuts per al pagament del lloguer i impagaments de lloguer i hipoteca i pèrdua de l’habitatge. També donarà suport en la tramitació d’ajuts i altres serveis indirectes en matèria d’habitatge, com la tramitació de les cèdules d’habitabilitat d’habitatges de segona ocupació, i realitzarà serveis de gestió de les sol·licituds de tests dels edificis (TEDI), d’Informes Interns d’Idoneïtat (III) i d’Ajuts a la Rehabilitació dels parc d’habitatges construïts.

Anna Santos emprèn nous projectes a Original-Espai d’Artesans

A la planta de dalt hi haurà la Galeria Anna Maragda que acollirà exposicions temporals amb obres seves, amb la possibilitat que també pugui acollir obres d’altres artistes. Cal destacar que Santos presenta fins al 31 de maig la seva mostra “Amb nom de dona. Anita, on comença tot”, amb obres abstractes seves.

Exposició “Veedema” a Can Bisa

Fins al 13 de juny es pot visitar a l’Espai Cultural Can Bisa, l’exposició fotogràfica feta per un grup de joves de Vilassar de Mar dins del projecte Plataforma Zero del Servei de Joventut. Amb tècniques diverses i diferents estils, sis joves del municipi d’entre 16 i 23 anys mostren les seves primeres creacions.

Ha entrat en funcionament el CUAP del Maresme
Ha entrat en funcionament el nou Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) del Maresme, situat al Camí del Mig de Mataró i que dona cobertura a Mataró i a 14 municipis de la comarca, entre ells Vilassar de Mar, els 365 dies de l’any, les 24 h.

A Premià de Mar, nova embranzida del Projecte Radars

A Premià de Mar, aquests dies, el projecte Radars pren una nova embranzida amb la posada en funcionament d’ una nova campanya d’informació a domicili. Radars és un projecte impulsat des de l’Ajuntament. El seu objectiu és, des de la proximitat i mitjançant la creació d’una xarxa de ciutadanes i ciutadans voluntaris, comerços i entitats, respondre a les necessitats de les persones més grans de 75 anys que viuen soles a casa seva, o bé acompanyades d’una altra persona gran.

Darrers indicadors de l’INE sobre Mataró

Els darrers indicadors oferts per l’Institut Nacional d’Estadística mostren que Mataró és una de les comarques més riques de tot Catalunya però al mateix temps té barris molt pobres. Hi ha moltes desigualtats internes a nivell social. És un procés semblant al que es dona en algunes zones de Badalona, Santa Coloma, Sabadell, Terrassa, Girona o també a Manresa, Lleida i Tarragona.

Predicció meteorològica

Des de Meteomar, predicció de l’oratge pel que queda de dia i per a demà amb Joaquim Serra


Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç: