No sabem si som medalla de plata o medalla d’argent. D’un fet si que en som conscients. Vilassar Ràdio, ha estat premiada com una de les millor tres emissores de Catalunya en els prestigiosos guardons de la Comunicació Local que ha atorgat la Xarxa de Comunicació Local en la Gala del Mercat Audiovisual de Catalunya celebrada a Granollers. El guardó ha estat per Ràdio Arenys. A “Crònica” comptem amb els testimonis de Jaume Cabot, director d’aquesta casa, Josep Bayo, director fins fa un parell de mesos de Ràdio Arenys, i Xavier Dàvila, coordinador d’Informatius de Ràdio Igualada.

Després d’escoltar en aquest informatiu dimarts passat  Sara Raya, directora de Soul Train Dance School, donem veu avui a Norma Bustamante, directora de l’escola de Dansa Madó. Escoltarem les reclamacions d’aquest sector i compartirem el sentir general del gremi. Assegura la cultura és la gran perjudicada d’aquesta segona onada del coronavirus.

El Gremi d’Hostaleria  de Barcelona i el de Mataró i Maresme han instat a la Generalitat de Catalunya a què permeti l’obertura de la restauració i l’oci nocturn a partir demà.  Subratllen que els empresaris de l’Hostaleria en general són persones conscienciades i sensibles a la pandèmia de COVID-19 i es comprometen a continuar amb  totes les mesures  de prevenció, higiene i seguretat aprovades pel PROCICAT

Us explicarem, en la recta final d’aquest informatiu que ara tot just arrenca, que l’atur puja lleugerament a la comarca del Maresme i, en cavi, baixa lleugerament a Vilassar de Mar. Al nostre municipi hi ha 921 persones que busquen feina.