Vilassar Ràdio, guardonada als 21 Premis Ràdio Associació de Catalunya


El jurat de la 21a edició dels Premis Ràdio Associació de Catalunya, ha atorgat a Vilassar Ràdio la prestigiosa Menció de Qualitat en l’apartat de Millor Programa de Ràdio Local per l’Informatiu Coronavirus que vam realitzar, produir i locutar durant el confinament des dels nostres domicilis particulars. Un guardó, prestigiós, que s’afegeix al que aquesta casa va rebre, el passat novembre, com a segona millor Ràdio Local de Catalunya en els Premis de la Comunicació Local atorgats, en aquella ocasió, per la Xarxa Audiovisual Local. Dos premis importants recollits en un any especialment difícil per a tots i totes. En parlem amb Jaume Cabot; director de Vilassar Ràdio.

Recollida de signatures dels pares i mares dels alumnes de la Bressoleta

Un total de 323 signatures són les que, a hores d’ara, han recollit pares i mares de l’Escola Municipal de la Bressoleta del carrer de Montevideo. S’han organitzat després de la reunió feta el passat 16 de març en la qual expliquen que, des de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, se’ls va assegurar que aquest equipament s’aniria buidant, que els nens i nenes es desplaçarien a l’altre edifici de l’Avd Eduard Ferrés i que part de l’espai de l’equipament actual es destinaria a altres funcions, encara per concretar, sempre relacionades amb la infància. En parlem amb la portaveu d’aquest grup de pares i mares, Cristina Fernández de Marcos.

Incidència Covid a Vilassar de Mar

Com cada dia hem parlat de l’afectació de la Covid al nostre poble, amb les dades facilitades per Departament de Salut i que cada dia actualitzem.

Cicle Escena i Llibres 23 de maig
Atenció perquè ja pots començar a reservar entrades per assistir al nou espectacle del cicle Escena i Llibres que se celebrarà el diumenge 23 de maig al jardí de la Biblioteca Ernest Lluch de Vilassar de Mar. A partir de les 12 del migdia es tancarà aquest cicle amb dos espectacles de dansa i música. La reserva de places? A l’aplicació gratuïta de Vilassar de Mar fins que s’esgotin les entrades disponibles.

Visita de Salvador Illa al Maresme

Salvador Illa, president del grup parlamentari del PSC  al Parlament de Catalunya i exministre de Sanitat, ha visitat aquest dimecres l’Hospital del Mataró i la fàbrica de mascaretes Palens, de Vilassar de Mar, proveïdora de mascaretes de la Moncloa i de la Casa Reïal Espanyola. En la seva visita, ha estat acompanyat per David Bote, alcalde de Mataró, Alicia Romero, diputada i portaveu del grup parlamentari del PSC al Parlament de Catalunya, Quico Zamora, regidor del PSC  a l’Ajuntament de Vilassar de Mar i Josep Rebull, primer secretari del PSC de la nostra localitat. 

Entrem al Centre de Formació i Prevenció

Centre de Formació i Prevenció, una entitat d’iniciativa social que està participat des de 1979 en programes d’atenció especialitzada en col·lectius en risc d’exclusió social a la comarca del Maresme. A la comarca tenen un servei que des de Mataró i des de Masnou està atenent a persones majors d’edat amb trastorns mentals severs.

Predicció meteorològica

Des de Meteomar, predicció de l’oratge  pel que queda de dia i per a demà  amb Joquim Serra

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç: