Vilassar Comerç organitza un concurs d’aparadors per Sant Jordi, que va començar el passat divendres 9 d’abril i que s’allargarà fins el dimarts 20, en el qual hi participen 30 establiments del nostre municipi associats a aquesta entitat. Els vilassarencs i vilassarenques que participin en aquesta ruta hauran de segellar en cada establiment el díptic que els oferiran i hauran de votar l’aparador que més els hagi agradat de tots el que hagin visitat. L’objectiu? participar en un sorteig amb importants premis. Comencem.

T’hem d’explicar que ahir, sobre dos quarts d’11 de la nit, la Policia Local de Vilassar de Mar, amb l’ajuda dels Bombers i d’un veí que es va personar amb un tractor van rescatar dues persones que van quedar atrapades, a l’interior del seu vehicle, al Camí del Mig com a conseqüència del fort aiguat caigut. Afortunadament, no s’han registrat ferits i el rescat ha tingut un final feliç.

L’atur ha baixat aquest passat març a Vilassar de Mar. I ho fa fet també al conjunt del Maresme. La nostra comarca no registrava un descens tan destacat de l’atur des del passat mes de juliol. Les dades de març han estat positives i mostren una reducció de l’1,29% en el nombre de persones inscrites a les oficines d’ocupació de la comarca.

L’Ajuntament de Mataró impulsa un pla d’acció per protegir les praderies de Posidònia que té a la seva costa. Administracions i entitats participen en un procés participatiu per fomentar el debat amb l’objectiu d’avançar cap a la protecció i la divulgació d’aquest ecosistema. En parlem amb Marcel Gubern, president de l’associació Posidònia 2021.

En la recta final del nostre informatiu, t’explicarem que el duel de màxim artillers de la Segona fase de la Tercera Divisió va acabar, curiosament, sense gols. La Unió Esportiva Vilassar va començar el seu camí a l’ascens a la Segona Divisió Reial Federació Espanyola de Futbol empatant a zero contra el Manresa al Nou Congost. Així, doncs, repartiments de punts en un duel en el qual els porters van tenir molta feina