Tot a punt per a les eleccions al Parlament de Catalunya de diumenge 14 de febrer. Està previst que els col·legis electorals obrin portes a les 9 del matí i les tancaran a les 8 del vespre. Hi haurà 23 meses electorals. El Pavelló Paco Martín, l’Escola del Mar, l’institut Pere Ribot, la Biblioteca i la Bòbila són els col·legis electorals de Vilassar de Mar de cara aquests comicis. Pel que fa al procés de les votacions, de 9 del matí a les 12 del migdia s’ha establert una franja preferent per a col·lectius de risc i una altra franja de 7 a 8 per aquelles persones que guarden aïllament domiciliari per ser positius per coronavirus, contactes estrets de casos confirmats o aquells amb símptomes que siguin sospitosos de tenir covid-19. En canvi, tots els ciutadans que no siguin de risc i que no estiguin aïllats pel coronavirus tindran la major part de la jornada electoral per poder anar al seu col·legi. Comencem

Aquest diumenge Vilassar Ràdio emetrà una programació especial amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya que inclourà un butlletí horari a les 10 del matí, un informatiu a la una de la tarda i un programa informatiu especial a partir de les 19:45h, en el qual, a més de donar compte del resultat de les enquestes en els primers minuts, es comptarà amb la participació dels representants de les forces polítiques que concorren a aquests comicis.

Ni la pandèmia podrà amb el Carnaval de Vilassar de Mar que enguany se celebra, això sí, de manera virtual per culpa de la Covid 19. Ahir, en una plaça de l’Ajuntament buida, donàvem la benvinguda al Rei i a la Reina del Carnestoltes 2021. Pots veure-ho al canal de Youtube de l’Ajuntament del nostre consistori.

Ahir es va reunir el Consell d’Infants de Vilassar de Mar amb l’objectiu d’escollir un projecte que puguin portar a terme els infants del poble durant aquest any per fer avançar Vilassar de Mar en els objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides. Us explicarem en què consisteixen aquestes propostes..

En la recta final del nostre informatiu t’explicarem que una embarcació de Salvament Marítim va trobar, ahir al matí, una llanxa, presumptament, de narcotraficants abandonada a l’espigó que hi ha al nord de la platja de Sant Simó de Mataró. L’embarcació tenia una via d’aigua en el casc i la Guàrdia Civil no va trobar res més en el seu interior que uns quants bidons de benzina abandonats.