El plenari de l’Ajuntament de Vilassar de Mar va decidir ahir dilluns 11 de gener al vespre ajornar la votació dels pressupostos de 2021 fins al proper ple, després d’una breu sessió, que es va celebrar de 19h a 20h, en què els grups municipals de l’oposició van argumentar manca d’informació suficient per a pronunciar-se sobre els comptes proposats per l’equip de Govern. Tota l’oposició va votar a favor de l’ajornament, el govern va votar-hi en contra. Aquesta és la nostra notícia de portada. Comencem

Després d’escoltar l’ampli resum de la sessió plenària d’ahir. Arriba el moment, en aquest informatiu, de conèixer, de primera mà, les valoracions que fan els portaveus de les cinc forces polítiques amb representació municipal a l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Donem veu a Àngel Font, Javi Martín, Elena López, Quico Zamora i Juan Díaz.

T’explicarem també que l’Ajuntament de Vilassar de Mar renovarà el seu web municipal al llarg d’aquest any, després que, en l’última sessió plenària de 2020, es donés llum verda a la seva licitació.


Dilluns 28 de gener  es realitzarà a Can Bisa, amb cita prèvia, larenovació del Document Nacional d’Identitat, tràmit del qual s’encarrega la Policia Nacional.Les persones que necessitin renovar-se’l, han de trucar prèviament per a reservar el seu torn, a l’Ajuntament de la nostra localitat

En pàgina  comarcal, i entre altres informacions tindrem un emocionat record per al fotògraf i professor Joan Safont que va morir a Mataró abans d’ahir diumenge a la tarda, a l’edat de 70 anys. Nascut a Terrassa el 1950, però resident a la capital de la comarca des de fa molts anys, va ser  director d’art en diverses agències de publicitat i va treballar durant molts anys com a fotògraf de producte i de moda. A Mataró era conegut, a més a més, per la seva vinculació amb el món  associatiu i excursionista local. Formava part de l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró (AGRUPE), estava vinculat a la Colla Capgrossos de Mataró  i va participar en diverses expedicions que el van portar a fotografiar destinacions exòtiques com el Nepal o Tunísia. Joan Safont, descansa en Pau.