Atenció perquè el Procicat ha anunciat que, a partir del proper dilluns 15 de març, s’alça el confinament comarcal. Per tant, estarà garantida la mobilitat a tot Catalunya. També ha decretat que els comerços no essencials podran obrir el cap de setmana. Pel que fa a la restauració, no hi ha canvis i bars i restaurants seguiran treballant des dos quarts de vuit del matí i fins les 5 de la tarda. Per Setmana Santa no es podrà ni sortir ni entrar a Catalunya.

Demà farà un any que es decretava l’estat d’alarma i esclatava la pandèmia del coronavirus. La Covid 19 entrava a les nostres vides i ha provocat una crisi sanitària i econòmica a nivell mundial. Com s’ha viscut aquesta situació a Vilassar de Mar? Precisament per fer memòria de tota aquesta situació, l’espai ““Parlant de tot” de Vilassar Ràdio emetrà, demà i en directe, des de les 9 del matí i fins la 1 de la tarda una edició especial titulada L’any que ens ha canviat la vida, des del plató ubicat a l’interior de les instal·lacios de l’emissora. Donarem veu a absolutament tothom.

Les obres de protecció de la via del tren entre Cabrera de Mar i Mataró finalitzaran a l’estiu . En els primers minuts aixacarem acta de la visita que va fer, ahir, la delegada del Govern Teresa Cunillera als treballs que ve realitzant Adif.

La Laura, la Cristina, la Judit i la Laia són quatre psicòlogues que, fa poc més d’un mes, han obert consulta a Vilassar de Mar. Són a la Carretera Nacional, just davant de l’estació de Renfe, i ofereixen un munt de serveis que comprenen totes les edats. Des de Somni Psicologia ens asseguren un munt d’eines que ens poden ajudar per afrontar el dia a dia i, també, per superar els efectes que la pandèmia ens està deixant a tots i totes. Les coneixerem tot seguit.

En la recta final del nostre informatiu, i pel que fa a la informació comarcal, t’explicarem que aquest diumenge, al migdia, el Cinema La Calàndria del Masnou acollirà l’estrena del documental Temps de confinament, coincidint amb la data en què farà un any que es va decretar l’estat d’alarma. També, atenció, i sense sortir de la comarca, desgranarem tots els actes de la Setmana Santa a Mataró que es faran respectant totes les mesures anti covid 19.