Dijous Gras. Encara que sembli mentida, i en plena pandèmia de la SARS COV 2 que, sembla, que ens fa perdre de vista el calendari de festes de cada any, avui es dóna el tret de sortida al Carnaval. El Carnestoltes arriba a Vilassar de Mar, de manera virtual, com no podia de ser d’una altra manera. Tota la programació la pots anar seguint al canal de Youtube de l’Ajuntament del nostre municipi. A més, tens l’oportunitat de fer arribar les fotografies de les teves disfresses a l’adreça de correu electrònic carnaval@vilassardemar.cat per compartir-les amb tots els vilassarencs i vilassarenques. Comencem

Si tens botiga a Vilassar de Mar, recorda que fins aquest dilluns, 15 de febrer, tens temps per presentar la teva sol·licitud a la segona convocatòria d’ajuts al comerç, que destina l’Ajuntament de Vilassar de Mar, per ajudar a superar els estralls provocats per la crisi de la Covid 19. El nostre consistori hi destina 130.000 euros. Recorda que es dóna un màxim de 3.000 euros per beneficiari.

Ja han arribat les urnes a Vilassar de Mar. De moment, es guarden a la nau de la Brigada que s’aniran repartint als diferents col.legis electorals. El Pavelló Paco Martín, l’Escola del Mar, l’institut Pere Ribot, la Biblioteca i la Bòbila seran els nous centres de votació de Vilassar de Mar de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest diumenge. Per tant, es cauen de les anteriors cites electorals el Vaixell Burriac, el Museu Monjo i l’escola Pérez Sala. Aquest canvi ve motivat per la pandèmia del coronavirus que obliga canviar l’anterior model i apostar per nous recintes de votació àmpliament ventilats. Hem recordat, un cop, més les novetats.

En aquest informatiu t’informarem dels talls de trànsit que es faran demà dimarts a Vilassar de Mar, que afectaran diferents carrers del nostre municipi, a conseqüència dels treballs que farà Fecsa de reparació del transformador que hi ha l’Avd Montevideo.

En la recta final del nostre informatiu t’explicarem el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha iniciat la licitació de les obres per a la construcció d’una rotonda a la intersecció de la carretera N-II amb el Camí Ral, a la zona de de Sant Simó. L’obra es licita per un import de 960.000 euros i un termini d’execució de sis mesos.