Nuria Arasa, regidora de Promoció de la Salut, Habitatge, Serveis Socials i Gent Gran de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha recordat que la vacunació és un exercici de responsabilitat “no només per un mateix, ha dit, sinó per tota la comunitat. Arasa ha estat aquest matí, de manera virtual, en el matinal d’aquesta casa, el Parlant de Tot, per fer un anàlisi detallat de la situació de la pandèmia de Vilassar de Mar i fer un balanç, també, de la campanya de Nadal i reis que acabem de tancar. Comencem

Durant tota aquesta setmana, i segons el programa previst, s’aniran vacunant contra la covid 19 les persones que viuen a les residències geriàtriques de Vilassar de Mar. Es dona, així, el tret de sortida a la campanya de vaccinació del nostre poble després que el passat divendres al migdia el personal sanitari del Cap Dr Masriera de Vilassar de Mar rebés la primera dosi de la vacuna de Pfizer.

Els Mossos d’Esquadra alerten d’una estafa que han detectat en els darrers dies que afecta les persones grans que viuen soles i les que són una residència. Hores d’ara s’està investigant l’origen d’aquest engany , que preten obtenir diners dels nostres avis i àvies a canvi del lliurament d’una suposades vacunes anti Covid. Els Mossos recorden que la vaccinació es gratuïta i expliquen que, de moment, ja han rebut un centenar d’avisos.

El departament de Salut ha anunciat que, a partir del mes vinent, farà proves PCR en massa a tot Catalunya citant els ciutadans a les farmàcies per carta. Els catalans i les catalanes haurem de prendre mostres nasals a casa i després portar-les, un altre cop, a la farmàcia. Els resultats? En un parell de dies.

Aquest dilluns, l’Ajuntament de Vilassar de Mar celebra la primera sessió plenària extraordinària de l’any nou. Es farà de manera telemàtica, degut a les restriccions de la pandèmia de la Covid 19, a partir de les 7 de la tarda. Com sempre, recorda que podràs escoltar el ple en directe per Vilassar Ràdio al 98.1 de la FM i també per vilassaradio.cat.

En la secció d’esports us explicarem que demà passat, la Unió Esportiva Vilassar s’enfronta al Banyoles en partit de Lliga aplaçat que es va suspendre, en el seu moment, per la presència de dos casos positius de coronavirus en el conjunt del Pla de l’Estany. Un encontre que arribarà en el millor moment per als homes de Peque que, ahir, es van imposar, amb claredat, al Peralada per un gol a tres. El davanter blanc-i-vermell Carlos Cano va tornar a marcar i, amb sis dianes, ja és pichichi de Grup 5è de la Tercera Divisió.

En pàgina comarcal, t’explicarem que els efectes del temporal Filomena s’han deixat notar en algunes poblacions del Maresme , encara que de forma molt més lleu que a altres punts de la resta del país. A Vilassar de Mar el temporal s’ha deixat notar sobretot al Passeig Marítim. El fort vent va provocar que s’omplis tot el Passeig de sorra, fang i algunes pedres