Ha mort Xevi Ramon

Dissabte passat, ens deixava Xavier Ramon Pera. Distingit l’any 2016 amb la medalla d’honor de Vilassar de Mar pels seus mèrits i valors en les seves diferents facetes, sobretot com a entrenador de futbol base de la Unió Esportiva Vilassar. El camp de futbol municipal porta el seu nom reconeixement a la seva importantíssima tasca. Des de Vilassar Ràdio volem expressar nostre més sentit condol  per la mort d’ un dels nostres col·laboradors més estimats en la nostra secció setmanal de “Els nostres avis” del magazine matinal “Parlant de tot”.  Xevi Ramon, Descansa en pau.

El web municipal de l’Ajuntament, guardonat amb el segell Infoparticipa

Aquest dilluns, des de les 5 de la tarda i retransmès pel canal de Youtube de la Universitat Autònoma de Barcelona, l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, recull el Segell Infoparticipa, un guardó que reconeix la transparència i la qualitat de la informació que es fa arribar a vilassarencs i vilassarenques des del nostre consistori. En parlem amb Jordi Acero, regidor de Comunicació i Noves Tecnologies del nostre consistori.

Incidència Covid a Vilassar de Mar

Com cada dia hem parlat de l’afectació de la Covid al nostre poble, amb les dades facilitades per Departament de Salut i que cada dia actualitzem.

Xerrada online d’Aula d’Extensió Universitària

Aquest dimarts a les 6 de la tarda,  xerrada online organitzada per Aula d’Extensió Universitària, sobre “Rutes migratòries, la situació actual en la Mediterrània central”, a càrrec d’Ángeles Schjaer, activista responsable de la secció formativa i assessora pedagògica d’Open Arms.

S’obre la preinscripció a la Bressoleta

 Des d’aquest dilluns fins al 21 de maig es poden presentar les sol·licituds de preinscripció a La Bressoleta, l’escola bressol municipal que, per al curs 2021-2022, compta amb 75 places lliures.  Es recomana presentar la sol·licitud de manera telemàtica, a través de l’enllaç que està disponible al web de l’escola. La matrícula s’haurà de formalitzar del 16 al 22 de juny, preferiblement de manera telemàtica.

Proper partit de la Unió Esportiva Vilassar

Si la Unió Esportiva Vilassar puntua en el darrer partit d’aquesta lligueta per jugar el play-off d’ascens a la Segona Reial Federació Espanyola de Futbol, que es jugarà el proper cap de setmana, es classificarà com a segona per seguir lluitant pel somni. Els de casa nostra es van imposar, ahir, al Centre Parroquial Sant Cristòbal per un gol a dos en un dels partits més complicats per als blanc-i-vermells ja que disputaven l’encontre poques hores després de conèixer la mort d’en Xevi Ramon a qui li van dedicar el triomf i un emotiu minut de silenci inicial de respecte.

Campanya per evitar la proliferació del mosquit tigre a Mataró

 L’Ajuntament de Mataró està duent a terme una campanya informativa per evitar la proliferació del mosquit tigre,  va dirigida a tota la ciutadania amb els consells a seguir per evitar la proliferació d’aquest mosquit evitant la posta d’ous i el creixement de les larves en espais amb estancament d’aigua. Més enllà del paper de cada veí i veïna de la ciutat, l’Ajuntament posa en marxa un treball conjunt i transversal entre molts serveis per evitar la proliferació d’aquest insecte transmissor de malalties, a equipaments com escoles, els cementiris, horts urbans, instal·lacions esportives i culturals.

A Premià de Mar, nova embranzida del Projecte Radars

A Premià de Mar, aquests dies, el projecte Radars pren una nova embranzida amb la posada en funcionament d’ una nova campanya d’informació a domicili. Radars és un projecte impulsat des de l’Ajuntament. El seu objectiu és, des de la proximitat i mitjançant la creació d’una xarxa de ciutadanes i ciutadans voluntaris, comerços i entitats, respondre a les necessitats de les persones més grans de 75 anys que viuen soles a casa seva, o bé acompanyades d’una altra persona gran.

Predicció meteorològica

Des de Meteomar, predicció de l’oratge  pel que queda de dia i per a demà  amb Joquim Serra

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç: