L’obra “Batwoman” estrena, aquest diumenge, el cicle Escena & Llibres, nova nomenclatura del Música & Llibres que, des de 2018, organitza el servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar amb la col·laboració de la Biblioteca Ernest Lluch dins del projecte Plataforma Zero. I es que, enguany, la música compartirà programa amb el teatre i la dansa amb l’objectiu d’obrir aquest cicle, que promou la creació artística del jovent local, a les diferents disciplines escèniques. Parlarem, tot seguit, d’aquesta obra amb una de les actrius; la vilassarenca Marta Bessa.

EL president del Consell Comarcal del Maresme i alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, ha rebut, avui, la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera i han visitat, plegats, l’estat de les obres de protecció de la infraestructura ferroviària que Adif està executant a la línia de Rodalies 1.

En aquest informatiu, ens mudarem i, micròfon en mà, marxarem cap a la vilassarenca plaça de Jeroni Gelpí per entrar a l’Àmbit Fotografia. No sigui que ens retratin. L’Òscar Martos és el gerent d’aquesta empresa familiar, dedicada a la imatge que es reinventa cada dia i que encara el futur amb il.lusió i amb un munt de projectes. Ens els explicarà en els propers minuts.

Els Mossos d’Esquadra han alertat d’una nova modalitat d’estafa per SMS. Consisteix en l’enviament, de missatges SMS als telèfons mòbils avisant de la recollida d’un presumpte paquet que tu no has demanat. Molta atenció als propers minuts.

En a recta final del nostre informatiu, i pel que fa a la informació comarcal, t’explicarem que més del 75% de les empreses amb seu social al Maresme són microempreses amb menys de 5 persones treballadores. A elles, principalment, va destinat “Enxarxa Maresme per l’empresa“, un nou servei que ha posat en marxa el Consell Comarcal per donar suport als negocis de la comarca.