Ho volem saber tot. Absolutament tot del monstre del coronavirus que ens ha trastocat des de mitjans del passat mes de març. Per això, tot just quan es compleixen 9 mesos del primer estat d’alarma, Vilassar Ràdio, la segona millor emissora de ràdio local de Catalunya segons els darrers premis de la Comunicació Local, desplaça els seus equips al cor de l’Hospital de Mataró. Aquest divendres farem una edició especial del programa Parlant de Tot des del centre de referència de la nostra comarca en la lluita contra la Covid 19.

Salvador Balcells ha guanyat  el segon premi del certamen literari Vilassar de Noir de Novel·la Negra, organitzat per l’Ajuntament del nostre poble i l’editorial Llibres del Delicte, amb l’obra “Quan la mort truca a la porta”. Enguany es van presentar 21 obres, en una edició que va superar el miler de visitants.

52 persones van efectuar donació de sang aquest passat diumenge al matí a la campanya organitzada pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya va organitzar a l’Àula de Música


Es compleix el calendari previst i, segons ha anunciat ADIF, el trànsit ferroviari entre Malgrat de Mar i Blanes, en la línia Barcelona-Mataró-Maçanet, s’ha restablert avui, una vegada finalitzades les obres del nou pont sobre la Tordera. La connexió entre aquestes poblacions va quedar interrompuda la matinada del 22 de gener quan la forta crescuda de la Tordera, a conseqüència del temporal Glòria, va afectar greument l’estructura de l’anterior pont.

El Reparatruck, servei d’assessorament tècnic per l’auto reparació de petits electrodomèstics, bicicletes i aparells informàtics impulsat pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme en coordinació amb l’empresa Solidança, vindrà a la plaça Ventura Gassol de la nostra població demà  de 10 del matí a la 1 de la tarda.

En esports, parlem del retorn a la competició del Club Bàsquet Vilassar de Mar

En la recta final d’aquest informatiu marxarem cap a Cabrils per a conèixer quin procés participatiu ha impulsat el consistori d’aquest municipi veí.