De l’11 al 13 de juny, pots visitar al Museu Enric Monjo de Vilassar de Mar l’exposició Emocions en ferro de l’escultor d’Alpens Enric Pla Montferrer. Un total de 12 obres, algunes de gran format, sorgides de la forja de l’artista que és capaç de convertir la força, la fredor i la contundència del ferro en obres sinuoses que recreen les formes càlides, lleugeres i sensuals del mar i de la costa Mediterrània. Coneixem Enric Pla Montferrer, un enamorat, per cert, dels treballs en forja que podem trobar a Vilassar de Mar.

El Banc de Sang i Teixits organitza la Marató de donants de sang a Vilassar de Mar amb el lema ‘Donar sang és una altra pel·lícula’. Serà dissabte 10 d’abril, des de les 10 del matí fins les 10 de la nit, a l’Escola Pérez Sala. Ara en coneixerem tots els detalls.

La programació del cicle Escena & Llibres porta dues actuacions aquest diumenge a les 12 del migdia al jardí de la Biblioteca Ernest Lluch: microteatre amb la peça “La iaia” i la música de Barcelona Rock Strings. L’assistència a totes les activitats del cicle “Escena i llibres” és gratuïta però requereix de reserva prèvia a través de l’app Vilassar de Mar. Parlarem amb Mar Solà, l’actriu que portarà a terme  aquesta peça de microteatre i amb el músic Jordi Font, integrant de  Barcelona Rock Strings, i col·laborador de la nostra emissora, on realitza l’espai “La taula del fons”.

En la recta final del nostre informatiu, et recordarem que aquest cap de setmana, la Unió Esportiva Vilassar viatja fins el Nou Congost per enfrontar-se al Manresa en aquesta segona lligueta de sis equips que busquen l’ascens a la Segona reial Federació Espanyola de Futbol. Atenció perquè aquest duel, promet espectacle ja que s’enfronten els dos pitxtixis, els dos màxims artillers, de la primera fase de la recentment acabada Tercera Divisió. El vilassarenc Carlos Cano i el bagenc Noah Baffoe.