Del collir i llançar; collir i llançar de la Primavera de l’any passat (any covid) a la il.lusió i l’esperança d’aquest 2021. Truquem a les portes del Mercat de la Flor i la Planta Ornamental de Catalunya per tal que la seva presidenta, la Mercè Martínez, en faci una fotografia de com batega el cor d’aquest sector econòmic tan important per a Vilassar de Mar com pel Maresme davant l’esclat de la Primavera que s’acosta. Martínez també fixa la vista en el retrovisor i repassa com han patit. Li donem veu tot seguit. Comencem.

En aquest informatiu parlarem de la targeta verda d’estacionament. Recorda que fins aquest divendres, l’Ajuntament de Vilassar de Mar reparteix aquest distintiu que permet aparcar de manera gratuïta a les zones reservades exclusivament per a veïns del poble i assimilats durant l’època d’estiu.

Aquest dimecres, el president del Consell Comarcal del Maresme i alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, rebrà la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera per visitar, plegats, l’estat de les obres de protecció de la infraestructura ferroviària que Adif està executant a la línia de Rodalies 1 entre Barcelona i Mataró.

Fins el 23 de març continua el cicle d’activitats per a aquest trimestre, organitzat per l’Aula d’Extensió Universitària. Hi ha previstes dues xerrades per conèixer la trajectòria vital i l’obra de l’escriptor Josep Carner. La primera es fa, avui, a les 6 de la tarda i tracta sobre  “Josep Carner, de nen prodigi a príncep de les lletres” i la segona tindrà lloc dimarts 23 de març i tractarà sobre “Del Camer satíric al Carner místic”

En la recta final del nostre informatiu, i pel que fa a la informació comarcal, t’explicarem que el Consell Comarcal del Maresme , patronals i sindicats han signat l’Acord de Concertació pel Desenvolupament Econòmic, Social i l’Ocupació del Maresme que té com a objectiu treballar de forma conjunta i consensuada per millorar l’ocupació i la competitivitat econòmica de la comarca.