Alçarem el telèfon per saludar Antoni Esteban. El portaveu de la Plataforma Preservem el Maresme ens farà una valoració del Pacte per la Mobilitat Sostenible signat a finals de la setmana passada i que afecta la nostra comarca. Esteban ho considera un primer pas però avisa que estaran molt atents a què es compleixi tot el que està signat.

A data d’avui 8 d’octubre, la Plataforma Salvem el Verd, que lluita contra les obres que l’Ajuntament ve realitzant al Passeig Marítim de Vilassar de Mar consistents en la substitució dels parterres de gespa per formigó, ha recollit ja més de 700 signatures de vilassarencs i vilassarenques contraris a aquests treballs. Aquest dilluns van lliurar-ne al consistori 540 i confien doblar la xifra en els propers dies.

Parlarem de les afectacions al trànsit des del proper dimarts al carrer Enric Granados amb motiu de les obres que s’estan realitzant en aquest punt de la nostra població de substitució del clavegueram i reparació del ferm

En pàgina comarcal, us explicarem que, aquest dissabte, se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental. A Mataró, l’entitat Alterarte, que treballa l’art com a teràpia per ajudar persones amb trastorns mentals i risc d’exclusió, ha preparat una activitat artística per visibilitzar aquesta situació.