Avui passa pels nostres micròfons, el vilassarenc Lluís Mengual, sotscampió del talent show de TVE “Maestros de la Costura“. Embastem l’agulla per conèixer aquest autèntic tro de la moda que somia en vestir, algun dia, l’actriu Meril Streep. Mengual es beu la vida a glops, assegura que la por no porta enlloc, i confessa que es passa les 24 hores del dia treballant en el seu garatge de Vilassar de Mar acompanyat, per cert, per la nostra emissora. La que estàs escoltant ara mateix. Lluís Mengual, autèntic enfant terrible de la moda, no es mossega mai la llengua. Parlarem amb ell tot seguit. Comencem.

El confinament comarcal torna a partir de la mitjanit d’avui. El Procicat ha decidit fer marxa enrere i ja no permetrà que les bombolles de convivència puguin sortir de la comarca. La mesura s’extendrà, com a mínim, fins el proper 19 d’abril. Tenir una reserva d’hotel o una entrada de teatre no dona dret a saltar-se el límit de la comarca, però si que es permet moure’s en el cas de l’esport federat.

T‘explicarem, també, que la Policia Local va detenir ahir dos joves pel robatori amb violència d’un patinet elèctric

La Regidoria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha començat les obres per a habilitar dos nous passos de vianants als carrers Sant Vicenç i Santa Marta. Tindran una durada prevista de dues setmanes

El Banc de Sang i Teixits organitza la Marató de donants de sang a Vilassar de Mar amb el lema ‘Donar sang és una altra pel·lícula’. Serà dissabte 10 d’abril, des de les 10 del matí fins les 10 de la nit, a l’Escola Pérez Sala. Ara en coneixerem tots els detalls.

En la recta final del nostre informatiu, agafarem l’agenda per assenyalar-te que la millor música torna a sonar a Mataró amb el cicle anomenat “A la vora del jazz”, que se celebrarà des d’aquest dissabte 10 d’abril. Les entrades ja són a la venda