En tant que cap de l’oposició, Laura Martínez, líder i portaveu de Junts a lAjuntament de Vilassar de Mar, sap que sobre les seves esquenes pesa la responsabilitat de cercar una entesa amb la resta de grups de cara a la plenària del proper 25 de febrer. Una sessió en la qual s’haurà de resoldre tant la moció de censura que plana sobre l’alcalde Damià del Clot com el pressupost del nostre municipi per aquest any. Martínez ja ha començat a parlar amb les diferents forces polítiques i assegura que a ella, ser alcaldessa, li agradaria que li arribés després de recollir la confiança a les urnes. Ens ho ha vingut a explicar a Vilassar Ràdio, en la ronda de contactes que estem fent aquests dies amb tots els representats de les diferents forces amb representació consistorial a Vilassar de Mar.

Segueix la tendència a l’alça de l’atur a la nostra població i al conjunt de la comarca. A Vilassar de Mar, segons les dades del passat mes de gener, hi ha 943 persones registrades a l’oficina d’ocupació com a demandants de feina, 9 més que al desembre, és a dir, un 0’96 %, i 177 més que al gener de l’any passat, és a dir, un 23’77% que fa un any.

Ahir  al matí va tenir lloc una nova campanya de recollida de donacions de sang a Vilassar de Mar. En total se’n van recollir 47, de les quals una corresponia a una persona que efectuava donació per primera vegada.

En temps d’esport, ens farem ressò de la importantíssima victòria d’aquest cap de setmana del Futbol Sala Sant Joan. Els de casa nostra es van imposar per 5 gols a dos, al Canet, segon classificat; en una autèntica final avançada disputada al Pavelló Paco Martín. Amb aquesta victòria, els de Gerard Floriach mantenen intactes  les seves opcions per a classificar-se per a la Fase d’Ascens de la Segona Divisió B

En la recta final del nostre informatiu t’explicarem que l’alcalde de Mataró, David Bote, va presentar a Madrid el passat 18 de gener projecte que ha elaborat l’Ajuntament de construcció d’una nova estació de Rodalies que s’hauria de fer al costat de l’estació actual i que seria soterrada entre la Ronda Barceló i el Port. Tot seguit, l’escoltarem