Atenció a aquesta notícia amb la que volem obrir el nostre informatiu. Els Mossos d’Esquadra alerten d’una estafa que han detectat en els darrers dies que afecta les persones grans que viuen soles i les que són una residència. Hores d’ara s’està investigant l’origen d’aquest engany , que preten obtenir diners dels nostres avis i àvies a canvi del lliurament d’una suposades vacunes anti Covid. Els Mossos recorden que la vaccinació es gratuïta i expliquen que, de moment, ja han rebut un centenar d’avisos. Comencem.

El departament de Salut ha anunciat que, a partir del mes vinent, farà proves PCR en massa a tot Catalunya citant els ciutadans a les farmàcies per carta. Els catalans i les catalanes haurem de prendre mostres nasals a casa i després portar-les, un altre cop, a la farmàcia. Els resultats? En un parell de dies.

Un any més, la regidoria de Cultura convoca la Mostra Literària Mn. Pere Ribot, el concurs literari que premia els millors treballs de prosa i poesia de Vilassar de Mar. Enguany, les persones que hi vulguin participar podran presentar les seves obres fins al 12 de març.

Aquest dilluns, l’Ajuntament de Vilassar de Mar celebra la primera sessió plenària extraordinària de l’any nou. Es farà de manera telemàtica, degut a les restriccions de la pandèmia de la Covid 19, a partir de les 7 de la tarda. Com sempre, recorda que podràs escoltar el ple en directe per Vilassar Ràdio al 98.1 de la FM i també per vilassaradio.cat. Consta de dos punts en l’ordre del dia que t’explicarem tot seguit.

Maria Àngels Domingo Laplana, coneguda com a Madola, presenta fins a aquest diumenge la mostra “Mar de silenci” al Museu Monjo. La seva exposició posa de manifest que la seva font d’inspiració l’ha trobat en el blau del mar, en el marró dels garrofers i en l’ocre de la terra.

En pàgina comarcal, t’explicarem que els Pressupostos Participatius 2020 de Cabrils ja tenen propostes guayadores. Els veïns i veïnes han decidit invertir 40.000€ en la instal·lació de pistes de pàdel municipals i 7.500€ en la recuperació de camins forestals