Després de l’anunci del Govern de la Generalitat que no avancem de fase aquest dilluns, l’Ajuntament de Vilassar de Mar insisteix, en un comunicat de premsa, en demanar la màxima prudència a la ciutadania en la seva activitat de les properes setmanes.

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha comunicat que es construirà  un accés a l’autopista per a Cabrils i Vilassar de Mar, que permetrà la reducció de manera molt significativa  el trànsit que assumeix la B-502. També ha anunciat que es farà un estacionament dissuasori per als  usuaris del tren a l’estació de Cabrera de Mar – Vilassar de Mar. En parlem amb el  regidor de governació, mobilitat i urbanisme Àngel Font

Activat el compte enrere per a conèixer qui s’emportarà la final del Maresmusic d’enguany. Tindrà lloc el dissabte 19 de desembre, a dos quarts de vuit de la tarda, en un format íntegrament online. Els organitzadors han optat per retransmetre-la a través del compte d’Instagram del concurs de música jove del Maresme, @maresmusicmaresme, degut a les restriccions sanitàries vigents per la pandèmia del coronavirus. 

Ja han començat les obres de rehabilitació de les marquesines de l’estació de Rodalies de Catalunya Cabrera de Mar – Vilassar de Mar, ubicada al costat del barri del Pla de l’Avellà. Aquestes actuacions permetran que les marquesines tornin a funcionar, millorant-ne la qualitat de la il·luminació.

Aquest cap de setmana, la Unió Esportiva Vilassar buscarà la segona victòria de la temporada al Feliu i Codina d’Horta, que entrena Víctor Valdés, després que, en el darrer compromís, els homes de Peque s’imposessin clarament al Sants per dos gols a zero al Xevi Ramon. Abans del matx es va guardar un emotiu minut de silenci en memòria del restaurador de Vilassar de Mar, Josep Coromines Quelart, pare i oncle, de jugadors de la  Unió Esportiva  Vilassar. Tito, descansa en pau.

L’esportista vilassarenca Alexia Sentias, del club Gimnàstica Artística Vilassar de Mar (AGAV), ha estat proclamada Campiona d’Espanya nivell  9 de gimnàstica artística aquest dissabte 5 de desembre a la tarda al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística i Gimnàstica Acrobàtica, a Valladolid.

En pàgina comarcal, i entre altres informacions, us explicarem que novembre ha deixat una nova repuntada de l’atur al Maresme en un valor superior al del conjunt de Catalunya.  Pel que fa a Vilassar de Mar, la tendència és la contrària, l’atur ha baixat un 0’87% en relació a l’octubre. Hi ha 913 persones registrades a l’atur, 8 menys que a l’octubre. La taxa d’atur al nostre municipi és del 9’57%. 

Fins el 9 de desembre és obert el termini per votar al pressupostos participatius del Masnou.