‘El Maresme desaparegut’ és la nova publicació sobre el Maresme històric que acaba de veure la llum de la mà l’editorial Efadós. Es tracta del darrer volum de la col·lecció Catalunya desapareguda, una sèrie d’històries gràfiques de diferents localitats, entre les quals hi ha Vilassar de Mar i altres municipis de la comarca. La particularitat del volum recentment editat és que es tracta del primer relatiu a tota una comarca sencera, on estan representades totes les poblacions. Avui amb parlarem amb l’autor d’aquesta obra, l’historiador vilassarenc Alexis Serrano.

La Regidoria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha començat les obres per a habilitar dos nous passos de vianants als carrers Sant Vicenç i Santa Marta. Tindran una durada prevista de dues setmanes

Com qui no vol la cosa, ja som a l’abril. Mes dedicat, a casa nostra, a la Diada de Sant Jordi. Hores d’ara, i si la situació de contagi de la SARS COV 2, ha permet, la Generalitat dona el seu vist i plau a la festa dels llibres i de les roses. En principi, i amb la cautela necessària que marca la pandèmia, els actes començarien el dimecres 21 d’abril, Sant Jordi cau en divendres, i s’allargarien tot el cap de setmana.

Ja us hem anat explicant, en aquest informatiu, el camí que té, per endavant, la Unió Esportiva Vilassar per mirar d’assolir l’ascens a la Segona Reial Federació Espanyola de Futbol (l’antiga Segona B, per entendre’ns). Aquest cap de setmana, els de Peque viatgen fins el Nou Congost per començar aquesta segona lligueta de sis equips contra el Manresa. Atenció perquè aquest duel, a més, és encara més interessant ja que s’enfronten els dos pitxtixis, els dos màxims artillers, de la primera fase de la recentment acabada Tercera Divisió. El vilassarenc Carlos Cano i el bagenc Noah Baffoe.

En la recta final del nostre informatiu, t’explicarem que la biblioteca Martí Rosselló de Premià de Mar engega un servei de préstec a domicili per a persones grans amb problemes de mobilitat