La campanya de recollida de joguines que ha portat a terme, un any més aquests Nadals, Creu Roja, ha estat tot un èxit. S’han recollit 215 joguines, de les quals 170 han estat aptes i 45 no aptes. Les no aptes s’han fet arribar a una associació de Caldetes. El lots de joguines es lliuren a Ses Majestats els Reis de l’Orient, que les han fet arribar a 49 nens i nenes de famílies amb pocs recursos econòmics de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar. Aquesta és la nostra notícia de portada. Comencem.

Avui, just en el dia en qual Salut ha confirmat que s’ha detectat a Catalunya el primer cas de la variant de coronavirus procedent del Regne Unit, entren en vigor les noves mesures anti covid decretades per la Generalitat de Catalunya i que s’allargaran, en principi, fins el proper diumenge 17 de gener. Els Mossos d’Esquadra han establert 258 punts de control en carreteres principals i secundàries així com als accessos a les estacions de RENFE.

Aquest dilluns vinent, l’Ajuntament de Vilassar de Mar celebra la primera sessió plenària extraordinària de l’any nou. Es farà de manera telemàtica, degut a les restriccions de la pandèmia de la Covid 19, a partir de les 7 de la tarda. Com sempre, recorda que el podràs escoltar en directe per Vilassar Ràdio al 98.1 de la FM i també per vilassaradio.cat. Consta de dos punts en l’ordre del dia que t’explicarem tot seguit.

Us explicarem, també, en els propers minuts que el Consell d’Infants de Vilassar de Mar es tornarà a trobar telemàticament el dimecres 13 de gener per debatre sobre quins Objectius de Desenvoluopament Sostenible treballaran.

Passades les festes, l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha habilitat quatre punts de recollida d’arbres de Nadal per al seu reciclatge. Atenció perquè tot seguit t’explicarem on els pots trobar

En pàgina comarcal, entre altres informacions, us explicarem que l’empresa mataronina Torrent i Fills ha donat 3.000kg de pollastre al Banc dels Aliments