A la sessió plenària extraordinària, celebrada aquest passat dijous 5 de novembre a les 7 de la tarda de forma telemàtica, es van aprovar les ordenances fiscals de 2021, amb el vot de qualitat de l’alcalde, Damià del Clot. També van ser aprovades la ratificació del decret d’alcaldia núm. 3166/2020, que proposava ampliar en un mes el termini de resolució i notificació de la concessió de les subvencions per al manteniment i represa de les activitats comercials del nostre poble com a conseqüència de la situació generada per la covid-19 i la modificació de crèdits mitjançant crèdit extraordinari finançat amb préstec d’ens de fora del sector públic per import de 500.000 euros en el pressupost de l’Ajuntament de l’exercici 2020. Us oferim a la ‘Crònica” el resum del ple i el balanç de la sessió per part del govern i de l’oposició

Fins el proper 30 de novembre, la Llibreria Índex de Vilassar de Mar se suma a la campanya de la Generalitat de Catalunya anomenada Fas 6 anys, tria un llibre. Índex et convida a visitar la botiga i endur-te el teu llibre. L’objectiu és estimular els hàbits de lectura entre els més petits i petites de la casa.

Maria Àngels Domingo Laplana, coneguda com a Madola, presenta des del 8 de novembre al 9 de gener la mostra “Mar de silenci”. La seva exposició posa de manifest que la seva font d’inspiració l’ha trobat en el blau del mar, en el marró dels garrofers i en l’ocre de la terra. 

Del 8 al 29 se celebrarà la XXXVIII edició de la Setmana de Música Antiga de Mataró, que per les recents mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya s’haurà de fer de manera virtual. El festival, un dels més antics de música antiga de Catalunya, oferirà cinc concerts que es retransmetran a través de les xarxes de Cultura Mataró, el web culturamataro.cat i per Mataró Audiovisual.