Vam mirar al monstre a la cara. Vilassar Ràdio va realitzar, durant els tres mesos de confinament, i segueix fent, una espectacular cobertura sobre la pandèmia tocant totes les arestes del coronavirus i repassant tots, absolutament tots, els aspectes del SARS COV 2 i el seu impacte a Vilassar de Mar. Comptat i debatut, això és tradueix en un espectacular increment d’audiència. Us volem donar les gràcies de manera reposada. Més de 8.000 usuaris únics en un mes, per exemple, ens van fer confiança en els informatius realitzats des dels nostres domicilis.

Parlarem sobre com ha anat l’inici de curs a l’institut Pere Ribot, en les tres setmanes que portem fins ara. Marta Pons, directora de l’institut, va ser entrevistada fa alguns dies a l’espai “Parlant de tot” i va fer un balanç positiu de com ha anat l’inici de curs, en un context molt difícil com en el que ens trobem, marcat per la pandèmia del coronavirus. Pons ha explicat que els alumnes porten molt bé l’obligació de posar-se la mascareta i no han donat cap problema. Alguns professors i professores estan impartint les classes amb micro ja que els suposa un problema projectar la veu amb l’ús de la mascareta. 

La pedrera del Futbol Femení a Vilassar de Mar gaudeix de molt bona salut. Actualment més de 100 noies juguen a l’anomenat esport rei vestint els colors de la Unió Esportiva. El primer equip, que disputa la Primera Divisió femenina, va començar, aquest cap de setmana, amb derrota la nova temporada. Les blanc-i-vermelles van perdre per zero gols a un davant el Santa Eugènia de Girona, però això no entela l’optimisme de l’entrenador Joan Carles Hidalgo.