L’empresa vilassarenca Palens és a punt de treure al mercat la primera mascareta biodegradable del món. Hores d’ara, és pendent del complicat procés d’homologació (a nivell europeu) i des del Polígons dels Garrofers, confien en tenir-les enllestides el més aviat possible. Una proposta innovadora, respectuosa amb el canvi climàtic i amb el medi ambient, i amb una eficàcia de filtració superior a les que hi ha ara al mercat. Parlem amb el seu fundador, Òscar Palència, que ens explica que els mascaretes que porten, per exemple, el Govern espanyol i la Casa Reial surten de Vilassar de Mar

Com qui no vol la cosa, ja som a l’abril. Mes dedicat, a casa nostra, a la Diada de Sant Jordi. A hores d’ara, i si la situació de contagi de la SARS COV 2, ha permet, la Generalitat dona el seu vist i plau a la festa dels llibres i de les roses. En principi, i amb la cautela necessària que marca la pandèmia, els actes començarien el dimecres 21 d’abril, Sant Jordi cau en divendres, i s’allargarien tot el cap de setmana.

Fins avui, l’Església Parroquial de Sant Joan acull la mostra “L’últim Sopar. Il Cenacolo” de l’artista Josep Malagarriga. Es tracta d’una mostra que és una versió a escala 1.2 de les imatges de l’obra mural “Il Cenacolo” de Leonardo Da Vinci.

Aquest cap de setmana, la Unió Esportiva Vilassar comença el seu camí cap el somni de l’ascens a la Segona Reial Federació Espanyola de Futbol (el que era abans la Segona B, per entendre’ns). El primer partit per als homes de Peque serà contra el Manresa al Nou Congost.

En la recta final del nostre informatiu, t’explicarem que sota el títol de Maelström, el Museu de l’Estampació de Premià de Mar presenta la darrera exposició del pintor premianenc, Pol Peiró. Unes pintures on reflecteix les seves experiències durant els dies del confinament. Fins el proper 13 de juny.