L’inspector en cap de la Policia Local de Vilassar de Mar, Lluís López, ha visitat els nostres estudis per fer balanç d’aquest estiu. L’agent analitza la tasca del cos que ell lidera pel que fa a entrades i sortides de les escoles i instituts, que enguany es compliquen per la Covid 19, i del munt de tasques que realitzen en el seu dia a dia. En aquest sentit, Lluís López remarca que la Policia Local està prepararada per afrontar el que sigui, però demana un cert sentit comú a vilassarencs i vilassarenques a l’hora de requerir els seus serveis. S’ordenen, com no podria ser d’una altra manera, per ordre de prioritats, amb les vides humanes com a pilar.

L’assistència de pediatria als infants de Vilassar de Mar, desviada a Cabrera Mar per motius sanitaris des que es va iniciar la crisi del coronavirus, es reparteix des d’avui entre el consultori ubicat al Pla de l’Avellà i el consultori nucli urbà

Fins avui és obert el termini de participació al Maresmusic, el concurs de música jove organitzat pels ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar..

A la campanya de donacions de sang d’aquest mes d’octubre, celebrada ahir a les instal·lacions d’Àula de Música, el Banc de Sang i Teixits de Catalunya ha recollit un total de 56 donacions, de les quals 7 corresponen a persones que efectuaven donació de sang per primera vegada. 5 persones van anar a donar sang però no van poder fer-ho per prescripció del metge, és el que tècnicament es coneix com a “oferiment”.

En l’apartat comarcal, i entre altres informacions, us explicarem que el Departament de Territori i Sostenibilitat i la Mesa de Mobilitat, amb representació de totes les forces polítiques amb presència comarcal, van aprovar divendres passat el Pacte per la mobilitat sostenible del Maresme que planteja 32 actuacions a realitzar amb l’horitzó de 2025 tot responent al nou context que viurà la comarca a partir del 31 d’agost de 2021 amb la desaparició dels peatges.