La Plataforma ciutadana Preservem el Maresme ja escalfa motors per a la gran festa que tenen preparada coincidint amb el final del peatge de la C32, del peatge de Vilassar de Mar, la concessió del qual acaba el pròxim 31 d’agost a les 12 de la nit. Així, en els primers minuts de l’1 de setembre, i si la pandèmia ho permet, traspassaran les tanques sense haver de pagar. Parlarem amb el portaveu de la Plataforma, Antoni Esteban, que ens desvetllarà, a continuació, on acabaran algunes de les barreres. Comencem.

Ja fa uns dies que et venim anunciant que l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha posat en marxa un servei d’acompanyament gratuït per a tots aquells vilassarencs i vilassarenques que estan patint trastorns emocionals, normals d’altra banda, per culpa de la pandèmia de la SARS COV 2. La persona que hi ha al darrera, qui agafa el telèfon quan es truca al 696 25 55 68 cercant aquest suport, és la metge i coach Camino Calvo. La saludarem tot seguit.

La discogràfica Sonogrand ha publicat a les principals plataformes digitals la peça “Otra oportunidad” , cançó pòstuma del cantant nascut a Vilassar de Mar i exconcursant de Operación Triunfo Àlex Casademunt, tristament desaparegut aquest mes de març, i que va gravar amb el seu germà Joan. Recordem que, mesos abans d’entrar a “Operación Triunfo”, l’estiu de 2001, Casademunt estava col·laborant en el programa “El Dominical” d’aquesta casa.

Atenció a tots els vilassarencs i vilassarenques amb vehicle propi. Has de saber que el nou impost a les emissions de CO2 es començarà a cobrar al setembre. Les dades i l’import ja es poden consultar al web de l’Agència tributària i es podran fer al·legacions fins al 4 de juny.

En la recta final del nostre informatiu, i entre altres notícies de caràcter comarcal, t’explicarem que l’Ajuntament de Mataró finalitza la renovació de l’enllumenat públic del Pla d’en Boet. Els treballs han permès millorar la qualitat lumínica dels carrers on s’ha actuat. La renovació de l’enllumenat suposa un estalvi energètic superior al 50 % i una reducció de la contaminació lumínica.