Teatre online, un concurs fotogràfic, xerrades virtuals, un taller de fotografia i l’exposició “Genealogies”. Aquestes són les activitats previstes per l’Ajuntament de Vilassar de Mar per a celebrar el proper dilluns 8 de març el Dia Internacional de la Dona i continuar lluitant per la igualtat, malgrat la pandèmia. Les repassarem tot seguit. Agafa paper i bolígraf.

Volem visitar, ara, (virtualment, és clar), el Mercat de la Flor i la Planta Ornamental de Catalunya amb seu a Vilassar de Mar. Ens rep la seva presidenta, la Mercè Martínez, que es mostra molt orgullosa de les obres que estan fent, des de mitjans de febrer, per reordenar el pàrking i enllestir la zona enjardinada per deixar-ho ben bonic de cara a l’arribada de la Primavera que, és clar, és el gran moment de l’any per aquest sector econòmic tant important a Vilassar de Mar i el maresme que es refà després d’un any covid terrible per a ells i elles.

Vols saber on era i quin aspecte tenia la Masia de Ca la Maria dels Bous que avui ja no hi és? Vols saber com era el Passeig de Vilassar de Mar abans de construir-se la carretera nacional? Fins demà, a Can Bisa, es pot contemplar la particular mirada sobre el nostre poble que atresora Ascensiu Barba i Ens fixarem en el Vilassar de Mar de 1952 a 1979.

Bones notícies per als federats I federades majors de 16 anys. El Procicat ha fet petits canvis en la practica esportiva que s’aplicaran a partir de dilluns vinent. Els vestidors es podran fer servir.

En a recta final del nostre informatiu, i pel que fa a la comarca, t’explicarem que l’Ajuntament de Mataró obrirà les zones de joc dels parcs infantils a partir de dilluns 8 de març si les dades epidemiològiques continuen millorant