Vilassar de Mar mantindrà els vuit grups de P3 en l’oferta inicial per al proper curs 2021-22, després que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat reconsiderés, a petició del Consell Escolar Municipal, la seva decisió de reduir-los a set. Els grups, però, experimentaran una reducció en la seva ràtio, que passarà de 25 places a 23 en les escoles públiques. Comencem

Posar la salut mental sobre la taula, especialment en les condicions de pandèmia i restriccions sanitaris que estem vivint. És per això que la Xarxa d’Entitats de Lleure Divers han redactat un manifest en el qual demanen al Procicat que se’ls contempli i se’ls tinguin en compte les seves necessitats donades les diversitats funcionals de la gent de la qual en són paraigües. El vilassarenc Gabriel Barba, portaveu de la plataforma, ens ho ha vingut a explicar i anuncia, per a demà, una gran concentració festiva a la pl de Sant Jaume de Barcelona a partir de les 12 del migdia. Com diu ell, i ens fem nostres les seves paraules, una societat sana, és una societat en la qual no es deixa de banda ningú.

Que l’any 2020 ha estat molt dur, no és cap secret. Les conseqüències de la pandèmia de la SARS COV 2 no només es deixen sentir en l’àmbit sanitari, sinó que, també colpeja amb força l’economia i la societat. En aquest sentit, l’Ajuntament de Vilassar de Mar va doblar els recursos, en relació a 2019, per repartir ajudes alimentàries a més de 240 famílies de Vilassar de Mar. La coneguda com a Targeta Moneder ha arribat, atenció, a 200 famílies més que l’any 2019. El nostre consistori hi ha destinat 146.670 euros.

Augmentar l’oferta d’habitatge assequible. Aquest és l’objectiu de l’Ajuntament de Vilassar de Mar que ofereix una bonificació del 95% de l’IBI a qui inclogui el seu pis a la Borsa de Lloguer del Consell Comarcal del Maresme. El nostre consistori s’ha adherit a la campanya ‘Llogant el teu pis, guanyes’ d’aquest ens comarcal que pretén duplicar el nombre de pisos disponibles a la Borsa de Lloguer del Maresme.

Coneixerem el nou fitxatge de la Unió Esportiva Vilassar. En Marti Soler va arribar a les files blanc-i-vermelles la setmana passada procedent del Manlleu. En els propers minuts coneixerem de més a prop aquest extrem dret amb molta arribada i bona definició. Arribar i moldre, perquè ja ha estat titular amb Peque.

En la recta final del nostre informatiu t’explicarem que de l’11 al 17 de febrer se celebraran els actes del Carnestoltes de Mataró. En Pellofa 43, el rei de la festa, no fallarà a la cita que la COVID 19 ha obligat a replantejar per les restriccions del moment actual. L’Ajuntament mantindrà l’esperit de festa i s’ha centrat en dos dels col·lectius que més estan patint la pandèmia, la gent gran de les residències i els escolars.