UGT i CCOO han manifestat que s’han trencat els marcs del diàleg social entre els agents econòmics i socials i el Consell Comarcal del Maresme. Han afegit que “ la consellera de Promoció Econòmica Laura Martínez Portell (Junts per Catalunya) “ha deixat decaure i no ha promogut la renovació del conveni de l’Acord de Desenvolupament Econòmic i per l’Ocupació del Maresme,  ni ha facilitat la creació d’un Consell Econòmic i Social (CES)” i han  demanat la seva substitució al capdavant de la Conselleria. Martinez ha manifestat que per un acord amb tots els partits polítics es va crear una mesa de reactivació socio-econòmica amb l’objectiu que fos la nova eina de concertació social i ha afegit que els dos sindicats no van voler participar-hi. Ha avançat que ella mateixa ha demanat passar a una altra àrea del Consell Comarcal del Maresme perquè es pugui desencallar aquesta situació. A “Crònica” hem contactat amb els sindicats i la consellera de Promoció Econòmica

Vilassar Ràdio emetrà aquest dijous 5 de novembre des de les 7 de la tarda la sessió plenària extraordinària de l’Ajuntament del nostre poble, que se celebrarà de manera telemàtica.  La sessió està formada per tres punts.

Arriba un any més l’enquesta de segutetat pública de Catalunya, realitzada pel Departament d’Interior de la Generalitat. Aquest novembre i desembre, es fan les entrevistes a la població per tal d’elaborar la divuitena Enquesta de seguretat).

Oberta fins el 15 desembre la campanya de vacunació contra la grip

Vilassar de Mar comptarà amb dos representants a la fase final del Maresmusic, el concurs de música jove del Maresme que aquest any acull com a vila organitzadora. La solista Anna Murillo i el grup Sinergia han estat triats entre els cinc finalistes que optaran als premis en el concert final. El concert final ha quedat ajornat degut a la situació de pandèmia   

El Maresme és la comarca amb més Viles florides. El moviment impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), va lliurar el passat 16 d’octubre les Flors d’Honor 2020, que són els reconeixements als municipis que treballen per a la millora dels seus espais verds urbans i enjardinats.