Tot just aquest divendres Vilassar de Mar donarà el tret de sortida a les festes del Nadal amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc. Els 199 ornaments instal·lats per tot el municipi s’encendran cap a les 5:35, minuts de la tarda, just després de la posta de sol, per a il·luminar un Nadal marcat per la pandèmia de la covid-19.

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i Ecovidrio han posat en marxa una campanya informativa adreçada a les activitats comercials que generen residus de vidre. La iniciativa, que vol promoure el reciclatge d’envasos de vidre al sector de l’hostaleria i la restauració, va arrencar dilluns 30 de novembre i s’allargarà fins el mes de desembre. Consta de dues fases que us explicarem en els propers minuts

Fins el proper divendres 18 de desembre, tens temps per presentar els teus escrits al Concurs de Literatura Eròtica en confinament que s’ha proposat des d’aquesta casa.  El magazine matinal de Vilassar Ràdio, de la mà de la Mirex Blood, la sexòloga que hi col·labora, s’ha empescat aquesta proposta tan… picant. El guanyador o guanyadora es donarà a conèixer el dia 22 de desembre, coincidint amb la Grossa de Nadal. Si no et toquen els milions, sempre et podràs emportar a casa un bon premi de… consolació. O de consolament….

En pàgina comarcal, i entre altres informacions, us explicarem que un grup de veïns i veïnes de Cabrils estan portant a terme des de mitjans de novembre una sèrie d’accions per reclamar la recuperació del servei  d’atenció mèdica per a adults al poble, servei que ha estat derivat i es presta per als cabrilencs a  Vilassar de Dalt. Fa alguns dies s’han reunit amb la regidora de sanitat i amb l’alcaldessa i avui dijous al matí han entrat a l’Ajuntament les signatures que han recollit, més de 600.