Els ajuts econòmics escolars del curs 2021-2022 es poden començar a sol·licitar a partir d’aquest dilluns 3 de maig. Així doncs, ja és obert el termini de presentació de sol·licituds d’ajuts econòmics escolars i per a les activitats en període vacacional per al curs 2021-2022. Paral·lelament, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat obre també el termini per a la presentació dels ajuts econòmics per a menjador escolar (curs 2021-2022), que també s’han de sol·licitar als Serveis Socials municipals.

Donades les circumstàncies de pandèmia, les portes obertes a La Bressoleta, l’Escola Bressol Municipal, seran virtuals. Demà es faran dues trobades telemàtiques per presentar l’equip i el projecte educatiu, una a les 18 h de la tarda i l’altra a un quart de vuit del vespre.

Recorda que ja pots reservar la teva plaça per al cicle Escena i Llibres d’aquest diumenge. El programa, impulsat per la Regidoria de Joventut i la Biblioteca Municipal, continua amb la seva programació. Així, a partir de les 12 del migdia d’aquest 9 de maig, i al jardí de la Biblioteca, podrem contemplar tres noves actuacions de música, dansa i microteatre.

T’explicarem, tot seguit, una notícia que afecta aquesta casa i que ens fa especial il.lusió. Demà, el magazine matinal de Vilassar Ràdio “Parlant de tot” presentat i produït per Jaume Cabot, arriba a la seva edició número 1500 i oferirà des de les 10 del matí una edició especial recordant aquesta efemèride.

Unió Esportiva Vilassar i Manresa van signar, aquest diumenge, un empat a zero gols en la lligueta del play off d’ascens a la Segona Reial Federació Espanyola de Futbol. La intensitat defensiva de maresmencs i bagencs va ser tan alta que es va anul·lar qualsevol opció de gol per part de l’altre. Amb la igualada, la quarta consecutiva dels blanc-i-vermells, en aquesta fase, els de Peque es mantenen en la tercera posició, amb 34 punts, empatats, això sí, amb el segon: el Sant Cristóbal. El proper rival per als de casa nostra.

En la recta final del nostre informatiu, i entre altres notícies de caire comarcal, t’explicarem que l’Ajuntament de Mataró ha publicat el Catàleg de documents i dades interoperables que simplifiquen la tramitació administrativa. Són aquells que ja no serà necessari que s’aportin perquè la pròpia administració municipal consulta aquesta informació de manera telemàtica connectant-se amb altres organismes públics.