Els alcaldes de Vilassar de Mar, Premià de Mar, el Masnou i Cabrera de Mar han signat un manifest conjunt en el qual es comprometen a treballar per construir un nou model de configuració de la futura carretera nacional II. Es comprometen a reclamar a la Generalitat la priorització i la urgència de les actuacions vinculades a la pacificació d’aquesta via interurbana i a iniciar les actuacions immediates un cop quedi alliberada la C-32. A més, els 4 batlles aposten per Programar puntualment activitats culturals i d’oci a l’N-II, reivindicant el caràcter urbà de la via. Escolatrem l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, tot seguit. Comencem.

Aquesta matinada ha perdut la vida, a l’edat de 39 anys, el cantant vilassarenc Àlex Casademunt en un accident de trànsit a Mataró. Casademunt va ser membre de la primera edició d’Operación Triumfo. Precisament, va deixar les col·laboracions amb Vilassar Ràdio, que feia tots els diumenges a l’espai “El dominical”, presentat per Marc Truco, per entrar al talent show de TVE. Deixa una filla de dos anys. Alex Casademunt, descansa en pau.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha posat 150.000 € del pressupost municipal vigent a disposició de la ciutadania perquè aquesta, mitjançant un procediment de participació ciutadana, pugui decidir quina serà la seva destinació. En aquest sentit, i donada la situació de pandèmia, el nostre consistori obre un canal més per votar. Es podrà triar còmodament des de casa. L’enllaç el trobaràs als webs de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i d’aquesta CASA, Vilassar Ràdio. Les votacions del diumenge 14 no es faran a la seu de l’Ajuntament, sinó a la Biblioteca del nostre municipi en horari de 10 a 13 de la tarda.

Un any més, la regidoria de Cultura convoca la Mostra Literària Mossèn Pere Ribot, el concurs literari que premia els millors treballs de prosa i poesia de Vilassar de Mar. Enguany, les persones que hi vulguin participar podran presentar les seves obres fins al 12 de març.

Els consellers i conselleres del Consell d’Infants segueixen treballant el projecte per millorar els objectius de desenvolupament sostenible amb les aules i el Tucutuc i es retrobaran de nou el 10 de març

En a recta final del nostre informatiu, t’explicarem, que El consistori de Mataró ha ajornar la decisió de la reobrir els parcs infantils, que estan tancats com a mesura de seguretat pel coronavirus.