“Sense línies vermelles i apostant per un nou govern format amb els cinc partits polítics amb representació a l’Ajuntament”. Aquesta és la recepta que ha proposat Quico Zamora, el líder i portaveu del PSC a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, per desllorigar l’actual situació política al nostre consistori que és molt delicada amb una moció de censura que plana sobre l’alcalde Damià del Clot i amb els pressupostos, per aquest any, tombats. Zamora recorda que el PSC és un partit municipalista amb tota la autonomia per part de la cúpula del PSC per fer i desfer en política municipal. Són declaracions fetes avui al nostre magazine matinal, el Parlant de tot. Comencem

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya organitza una campanya de recollida de donacions de sang diumenge 7 de febrer des de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda a l’Àula de Música, al carrer Narcís Monturiol, 23. Per participar-hi, cal reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat.

L’artista vilassarenca Rita Payés ha donat a conèixer, dins del magazine matinal d’aquesta casa, el “Parlant de tot” el primer single del seu proper disc. La peça s’anomena “Nunca vas a comprender”. Payés ha explicat està molt il·lusionada en aquest nou projecte discogràfic, ja que és la primera vegada que canta peces seves.

En la recta final del nostre informatiu t’explicarem que l’Ajuntament de Cabrils ha decidit readaptar el tradicional concurs de disfresses de Carnestoltes i enguany serà en format virtual. El Rei Carnestoltes ha fet arribar un vídeo al consistori de Cabrils animant als veïns i veïnes a sumar-se a celebrar la festivitat de forma segura i dins la seva bombolla de convivència.