Balanç del Gran Recapte d’Aliments

Vilassar de Mar ha tornat a donar, un cop més, un exemple de solidaritat. Segons la primera valoració d’urgència del Gran Recapte dels Aliments, que es va celebrar els passats 19 i 20 de novembre, el nostre municipi calca les donacions de l’any passat. I aquesta és la millor notícia en un 2021 en el qual el Gran Recapte dels Aliments va experimentar un fort descens recollint la meitat de les xifres registrades en 2020.

Canvis en la Cavalcada de Reis

Atenció nens i nenes de Vilassar de Mar. Ses majestats els Reis de l’Orient ens acaben d’informar d’un petit canvi en el recorregut de la Cavalcada. La comitiva reial acabarà el seu tradicional recorregut pels nostres carrers a l’Escola Pérez Sala. La Cavalcada sortirà puntualment del Polígon Industrial dels Garrofers el dimecres 5 de gener a dos quarts de sis de la tarda i acabarà el recorregut sobre un quart de vuit del vespre. Recordeu que serà obligatori l’ús de la mascareta tota l’estona i que caldrà evitar, al màxim, les aglomeracions de persones.

Resum informatiu local de 2021

Primer dia laborable de 2022. Mentre pensem en els desitjos que van formular mentre sonaven les campanades, és bon moment, també, per posar la vista enrere i recordar allò més destacat que ha passat a Vilassar de Mar en els darrers 365 dies. La pandèmia del coronavirus, l’alliberament dels peatges…

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç