‘Crònica’ 02.10.2020

Ni el coronavirus podrà amb la tradicional fira Fora Estocs de Vilassar Comerç. Una cita ineludible en la qual els comerços associats a aquesta entitat que vetlla pel bon desenvolupament del comerç local al nostre municipi, ofereixen descomptes de fins el 70%. La Fora Estocs se celebra aquest dissabte 3 d’octubre amb un nou format per culpa de la Covid 19. La versió serà indoor. Cada botiga associada a Vilassar Comerç oferirà les seves propostes i els clients i clientes se n’assabentaran gràcies a un distintiu que s’ubicarà a l’exterior de cada establiment.

Fins aquest diumenge 4 d’octubre es pot visitar a Vilassar de Dalt el festival Revela’t de fotografia analògica que és un dels més importants del món. Vilassar de Mar hi és representat amb l’artista multidisciplinar Maria Solà que exposa una trentena de fotografies, tant en blanc i negre com en color, centrades en la seva experiència al capdavant del Segon Circ més Petit del món que ha girat per Europa amb camions, per exemple, de més de 70 anys.

Aquest dissabte, a les 5 de la tarda, els Jardins de Can Bisa acolliran l’acte de  presentació del nou llibre editat pel Centre d’Estudis Vilassarencs (CEV), anomenat   “Jaume Almera, la recerca de la veritat entre la ciència i la religió”. El canonge i geòleg Jaume Almera va elaborar i publicar el mapa geològic de Barcelona, el facsímil del qual es pot veure a la fotografia que encapçala aquesta notícia.

Diumenge se celebrarà una nova  campanya de recollida de donacions de sang de  10 del matí fins a les 2 de la tarda a l’Àula de Música, organitzada pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Cal inscripció prèvia per participar-ho.