La Biblioteca Ernest Lluch de Vilassar de Mar, en col·laboració amb el Diplocat, ha encetat un club de lectura virtual amb persones lectores catalanes i venecianes. Una idea absolutament novedosa d’intercanvi cultural i lingüístic. De moment, han començat amb una novel.la de la Coia Valls i seguiran amb obres de Martí Gironell i Núria Pradas. Per parlar-nos d’aquesta proposta tan interessant ens acompanya l’escriptora i treballadora de la Biblioteca del nostre municipi Silvia Cantos.

L’Hospital de Mataró ha posat en marxa un protocol de suplementació nutricional als malalts de COVID-19, a partir del mateix moment en què són ingressats, que ha permès reduir a la meitat la pèrdua de pes dels pacients i millorar el seu estat nutricional per combatre millor la malaltia. En parlarem amb Alberto Martín, investigador i infermer de l’hospital de la capital de la comarca

És oberta la preinscripció per al curs de formació ocupacional, per obtenir el certificat de professionalitat d’operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents, adreçat prioritàriament a persones en situació d’ERTO a causa de la pandèmia de la covid -19. Està organitzat per l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

En a recta final del nostre informatiu, t’explicarem, i pel que fa a la resta d’informació comarcal, que els delictes es van reduir en un 18,1 % a Mataró durant l’any passat.