Avui hem començat una ronda d’entrevistes amb els líders de totes les formacions polítiques amb representació a l’Ajuntament de Vilassar de Mar perquè ens facin un retrat de la situació política al nostre municipi. Amb la qüestió de confiança tombada a l’actual alcalde, Damià del Clot, i amb els pressupostos no aprovats es dibuixa un panorama incert. Els partits de l’oposició han de presentar un nou candidat o candidata a la propera plenària d’aquest mes de febrer. Avui ha obert el foc el portaveu i líder de Ciutadans Juan Díaz. Insisteix que el Govern ha fet molt malament les coses i com ha recepta per la governabilitat futura proposa que “tots els regidors i regidores de VdM es treguin la jaqueta de partit i apostin per un model de poble il·lusionant”. Comencem

El magazine “Parlant de tot” d’aquesta casa ha centrat la seva atenció en la posada en funcionament, des del passat mes de desembre, d’un nou sistema que permet al ciutadà demanar cita prèvia per a posar denúncies a les comissaries dels Mossos d’esquadra. L’objectiu és oferir un millor servei a la ciutadania.

El Pavelló Paco Martín, l’Escola del Mar, l’institut Pere Ribot, la Biblioteca i la Bòbila seran els nous col·legis electorals de Vilassar de Mar de cara a les eleccions previstes per al proper 14 de febrer. Per tant, es cauen de les anteriors cites electorals el Vaixell Burriac, el Museu Monjo i l’escola Pérez Sala. Aquest canvi ve motivat per la pandèmia del coronavirus que obliga canviar l’anterior model i apostar per nous recintes de votació àmpliament ventilats. Després d’aquesta notícia escoltarem un reportatge sobre com s’haurà de votar el 14 de febrer.

Beisbol, ciclisme, automobilisme, motociclisme, golf, escacs, bitlles, caça, tennis i futbol. 10 federacions esportives catalanes, tenint en compte les actuals restriccions per la pandèmia que posen moltes limitacions a la pràctica esportiva, diguem-ne, convencional, han arrencat la primera Lliga catalana d’eSports. Hi poden prendre part tots els esportistes federats i qualsevol aficionat als esports electrònics. Sens dubte, una bona proposta per seguir notant l’adrenalina en aquests temps tan estranys que ens h tocat viure.

En la recta final del nostre informatiu t’explicarem que l’alcalde de Mataró, David Bote, va presentar a Madrid el passat 18 de gener el projecte que ha elaborat l’Ajuntament de construcció d’una nova estació de Rodalies que s’hauria de fer al costat de l’estació actual i que seria soterrada entre la Ronda Barceló i el Port.