Ens fixem, per arrencar aquest informatiu, en la campanya de mones. Per fer-ho, ens posem el pitet i anem a visitar aquest any el Sweet 180º, de Vilassar de Mar. Fa més de 10 anys que es dediquen a la pastisseria personalitzada i asseguren que ja no poden rebre més comandes per aquest Dilluns de Pasqua. Per a ells, doncs, ha estat una gran campanya en la qual les estrelles de Youtube i dels videojocs n’han estat els grans protagonistes. Ara en sabrem més detalls de la mà i de l’Anna Rubio. Comencem.

Vilassar Ràdio emetrà demà el Via Crucis de Divendres Sant, organitzat per la Parròquia de Sant Joan. Enguany, i per la situació de pandèmia, es farà a l’interior de l’Església. La transmissió s’iniciarà a les 8 del matí i finalitzarà, aproximadament, sobre 2/4 de 10. Consta de 14 escenes i serà oficiat per Mossèn Alfons. Per a totes les persones que vulguin assistir-hi, recordem que l’aforament serà limitat i només s’ocuparà el 30% del total de seients.

Parlarem, també, de la seguretat a Internet, i en concret, dels perills amb els que, com a usuaris, ens podem trobar a xarxes socials. Atenció a les recomanacions del caporal Joan i de l’agent Abel, de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Premià de Mar. Ens centrarem en la detecció de les situacions en què ens podem trobar quan fem ús de les xarxes i interactuem amb altres persones.

Us explicarem, també, que els Bombers de la Generalitat van rescatar amb helicòpter, ahir al migdia, una dona que va patir una forta contusió al cap al castell de Burriac.

En la recta final del nostre informatiu, t’explicarem que Cabrils fa prevenció del mosquit tigre a través d’una exposició de la Diputació de Barcelona que es pot veure al Centre Cívic La Fàbrica fins el 6 d’abril